Van olyan szerintetek hogy az erős tüsszentés beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és eléggé meg vagyok fázva állandóan tüsszentek elég erőteljesen, szegény babám majd kiugrik. Szerintetek megindíthatja a szülést vagy ez csak hülyeség?2011. okt. 7. 11:35
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 39+2 hetes vagyok.
2011. okt. 7. 11:36
2/5 anonim válasza:
Nekem a kézzel tágítás, burokrepesztés, oxitocin sem indította be, úgyhogy nem hiszem, hogy egy tüsszentés elég lenne hozzá.
Viszont már a végén vagy, így bármikor beindulhat már.
A tüsszentés, megfázás csak egy kellemetlen, kényelmetlen dolog, de ettől még nem fog jönni a babád.
Könnyű szülést, már a célegyenesben vagy!
3/5 anonim válasza:
Nem lehet néha egy egy tüsszentéskor úgy érzed de ennyitől nem fog beindulni.
kitartás már nincs sok hátra!
Könnyű szülést!
5/5 anonim válasza:
Nem:-) Ahhoz a hormontermelésnek kell hogy elinduljon. Én sajnos az utóbbi hetekben nagyon szorulásos vagyok, olyan erősen erőlködöm a WC-n minden alkalommal, mint szüléskor, de nem szültem még meg:-) Pedig már vasárnapra vagyok kiírva:-)
Bocsi, hogy így leírtam neked... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!