Erős tüsszentés okozhat vetélést?
Figyelt kérdés
Por- és tollallergiám van, és már néhány hete nem szedem a gyógyszert. Elég jól bírom, de néha, ha rám jön, nagyon sokat tüsszentek. Főleg reggel és este, amikor már nagyon fáradt vagyok. Még nincs baba a pocakomban, de nagyon szeretnénk már.2009. ápr. 10. 19:09
2/10 A kérdező kommentje:
Ekkora hülyeséget írtam? :)
De tényleg foglalkoztat!
2009. ápr. 10. 19:12
3/10 anonim válasza:
persze hogy foglalkoztat erösen összerándul ilyenkor a has de ne izgulj nem okoz vetélést a méhnek nagyon erös izomzata van
4/10 anonim válasza:
Gondolj bele, akkor nem találtak volna ki mindenfélét abortálásra, hanem egyszerűen tüsszentőport használnának. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
További szép estét nektek!
2009. ápr. 10. 19:30
6/10 anonim válasza:
Nyugi, nagyon jó helyen lesz odabent a babád, akármekkorákat is tüsszentesz, őt nem fogja zavarni, elvetélni se fogsz a tüsszögés miatt :)) Képzeld el, akkor minden allergiás és náthás kismama elvetélhetne.. :))))
7/10 anonim válasza:
Nem. Talán arra gondolsz, hogyha hirtelen tüsszentesz, akkor belenyilal a hasadba. Nekem is van ilyen, de ez csak a hirtelen mozdulat hatása. Nem lesz baj.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnyugtattatok!
2009. ápr. 10. 21:34
9/10 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogyha egy baba jönni akar és egészséges, akkor ott lehet bármi, az a terhesség megmarad. Abszolut ne izgulj egy tüsszentés nem okozhat vetélést. Én még tömörfa szekrényt is emeltem fel a kocsira, még nem tudtam, hogy terhes vagyok. 10,5 hós a kislányom. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gratulálok a kislányodhoz!
2009. ápr. 11. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!