Kezdem azt hinni nincs is karma. Komolyan ez így jól van?
Világ életemben nagyon sok dologban hittem és nagyon sokban nem. DE a karma volt az egyetlen, amiben sose ingott meg a hitem, mert mindig láttam, hogy dolgozik.
Megcsalta a barátnőmet egy gyökér, három hónap múlva őt is megcsalták. Kirabolták a szomszédot, két hónap múlva elcsapta egy autó őt... Hazudott nekem valamit valaki, hogy hátha rosszul fogom magam érezni, egy hónap múlva eltört a lába...
Tehát mindig láttam kisebb-nagyobb "elégtételeket". Most viszont nagyon-nagyon el vagyok keseredve. A minap jött egy üzenet hogy osztálytalit terveznek és ahogy elkezdtem nézegetni a képeket... Hát mit ne mondjak teljesen bepipultam. Azok a rohadék senkiházi gusztustalan férgek akik nonstop "csúfolták" a másikat, sanyargatva, megkeserítve szegény jámbor lélek 8 évét, pasiról pasira jártak, most boldog házasságban (gazdag palival) és 2-3 gyerekkel élik boldog életüket. Akik meg normálisak (voltak), azok meg esetleg elválva, de főleg szingli, gyermektelenül élnek.
Miért???
Hol van itt a karma??
Miért nem szenved az aki megérdemli és miért szenved az aki nem érdemli..?? :((
Mi a jó istennek vagy az ezoteria témában akkor?
Te jöttél ide
Vagy talán választ tudsz adni a kérdésemre, miszerint miért és hogyan alakult ki az a rendszer amiben a bolygó a csillag körül kering a gravitáció miatt??
Uhh...35 új válasz, pedig csak aludtam egyet. Nem tudom követni a szálat, és visszakapcsolódni.
Annyit még leírok, hogy:
Murka666, eléggé félreértetted, amit mondani akartam, kivált a történelemmel kapcsolatban. A történelemből, mint eseménysorozatból lehet, és kell is tanulni. De a történelmi személyek életéből csak annyit ismerünk, és azt, amit leírtak. Ez nem alapozhatja meg egy ember életének a megfigyelését. Inkább átfogalmazom a dolgot. Történelmi személyek életéből nem tudhatjuk meg, mi a karmájuk.
Az adott válasz többi részére már nem reagálok, mert azóta teljesen más irányba ment a téma, ahogy nézem.
#60 rendben ahogy érzed.
Ez neked bűnös élvezet lesz és úgy is vissza jössz. Tudom hogy nem bírod ki.
#13 "de hogy okuljon belőle az ember, ha nem emlékszik arra, hogy mit követett el előző életében, ami miatt ebben az életben ömlik a sz.r a nyakába?"
Ezért kéne felgöngyölíteni az előző életeid emlékeit, de aki ebben nem hisz, annak nincs értelme bármit is mondani. A másik a karmalátás, egy és ugyanaz. Valaki rendelkezik ezzel a képességgel, valaki nem.
Grimfox, visszavezetem a szálat, szükség lesz erre ennyi mocskolódás után. Per pillanat a cigi jutott az eszembe. 100 éves bácsi elpöfékeli az egész életét, más meg egy szálat sem szív el és mégis rákos lesz. Megint csak azt mondom, hogy a testi adottság a karma leképeződése. Valaki ennyit bír, valaki annyit. Értsük már meg hogy nem lehet összehasonlítani két életet! Azaz lehet, csak összehasonlíthatatlan!
Másik. Karma. Nagyon szubjektív, ha megtapasztalod, csak számodra bizonyítható, esetleg azok számára, akik figyelik az életüket, megint csak pár százalék, a többi nem hisz benne vagy éppen le se szarja. Ezekkel nem tudok mit kezdeni.
Ezotéria. Elhiszem hogy jó kötekedni, de aki ilyen témákban ír ide, az ne számítson más válaszokra, főleg ha szkeptikus. El tudom mondani a véleményem, de nem tudok meggyőzni senkit, mint ahogy Grimfox is ezt teszi, de szerintem így van jól és köszönjük az ilyen embereknek a hozzászólásokat.
én azt hittem senki nem akar meggyőzni senkit, csak eszme csere folyik, hogy szélesebben lássunk.
háát itt inkább szkeptikus szerepben voltam jelen.
nem tudom ki mit tart/nevez karmának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!