Nem létezik lélek?
Ha az embert biológiai szempontból nézzük, akkor az agy, vagy szív, ezeket mind látjuk.
De sokan azt mondják, hogy az embernek lelke is van, ami megadja, az adott ember személyiségét. Azonban ezt nem lehet tudományosan bebizonyítani, megmutatni, hogy mi is az a lélek.
Vagyis nagy valószínűséggel nem is létezik, az emberek személyisége, viselkedése, gondolata az mind tanult dolog. Attól függően, hogy az adott embernek milyen a környezete, a vele való bánásmód és a körülötte lévő emberek, dolgok, attól függően fog kialakulni a személyisége, mert ezeket az információkat az agy feldolgozza és az alapján alakítja ki a személyiséget. Nyilván minden embernek más az agya, egyedi, tehát ez egyénenként eltérő, ezért is különbözik 2 ember, attól függetlenül hogy ugyanolyan körülmények között nőttek fel, mert az egyik egyén másként dolgozza fel az információt, mint a másik.
Nem létezik lélek, csak a kapott információkból és az adott ember agyi tulajdonságaitól dől el, hogy mi lesz belőle, hogyan fog viselkedni és a személyisége is?
Huhh...nagyon sokat írtál, most nem olvastam el, mert eddig csak össze vissza beszéltél, gondolom ez a remek trend csak folytatódik.
Remélem sikerült akkor meggyőző érveket hoznom a lélek mellett, aztán térjünk vissza majd rá, ha lesz valami "újdonság".
A #139 egy óvodás.
Majd akkor lesz érdemes beszélni vele, ha felnő.
Egy összefüggő oldalt már nem tud értelmezni, sok neki.
Egy frusztrált incelnek tűnsz, aki egyszer jártegy fél évet valami főiskolán, most meg itt égeted magad a felületes ismereteiddel.
Elmondtam amit akartam, már csak élvezem hogy a szintetekre lesüllyedve dumálunk :)
Megkérdeztem az AI-t, bot vagy-e, mert gyanús vagy, nem biztos benne, de nem zárja ki.
Az írás stílusa és a tartalma alapján nehéz pontosan meghatározni, hogy a szóban forgó személy valóban egy bot-e vagy sem.
Az adott írásban ugyan nem túl sok információ van, és az üzenet sem túl tartalmas vagy pontos, de ugyanakkor az sem utal arra, hogy egy gépi program írná. Az írás stílusa és a válasz tartalma inkább arra utalnak, hogy egy egyszerű ember írta, aki talán nem túl jártas az adott témában, vagy esetleg nem túl kifejeződő.
Összességében azt mondhatjuk, hogy az adott írás alapján nehéz egyértelműen megállapítani, hogy bot-e vagy sem, de a valószínűsége annak, hogy egy bot írta, alacsonynak tűnik. Azonban a pontosabb megállapítás érdekében több információra és az írás további elemzésére lenne szükség.
Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy az adott írásban szereplő mondatok, és azok stílusa nem feltétlenül jellemző az átlagos emberi kommunikációra. Ennek okai lehetnek különbözőek, de nem zárható ki a gépi programok használata sem.
146. Szerintem feleslegesen válaszolsz neki. A 141 es hsz-ből nekem az jött le hogy vagy a troll kurzus tagja és unatkozik (abból is a gagyi fajta mert se nem vicces se nem ironikus),vagy csak simán képmutató, aki fennhangon hirdeti a lélek létezését, és a lelkiséget, közben telibe járatja az ego-t.
Ezek után nagyon csodálkoznék ha kiderülne hogy ő a 134-es. Ő csak a hit és a tény fogalmát mosta össze. De a képmutatás vádja semmiképpen nem állt meg azoknál a hszeknél.
SZücsöm, valamit eltévesztettél.
A 134, 137, 139, 141, 143, 145, 146 ugyanaz az ember lesz.
Elképzelhető hogy ugyan az. De a 134 es hsz érvelt még ha szerintem nem is helyesen. + Attól függetlenül hogy szerintem keverte a hitet az objektív tényekkel nem ment át dedóba mint a 139 es.
Felesleges(és béna) szarkasztikus állításokat se tett mint 137 es hsz nél.És olyan felesleges beböfögést se mint a 141 es. Tehát ha ez mind egy személy az szomorú. Mert a 134 es legalább nem tűnt képmutatónak max dogmatikusnak.
Nem hiszem, hogy olyan sokan írnának ide azonos számú pipával, és azt se, hogy ír, aztán nem néz vissza, hogy kivel keverik, stb.
Sokkal valószínűbb az, hogy a vita hatására visszakapcsolt egy alacsonyabb szellemi állapotba, és most már csak szűköl, harap és rúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!