Hogyan létezhet még a heliocentrikus világkép, úgy hogy mindig is szem előtt van/észleljük az óriási távolság ellenére hogy a Nap mérete nagy mértékben megváltozik, és egyértelműen távolodik tőlünk, ezáltal eltűnik nekünk, és nem lemegy a horizonton?
Szeretnék rendes érveket tőletek, nyilván akárki tisztán képes látni hogy megdönthetetlen tényekről van szó, hisz magyarázat az mindenre is van. Engem igazából csak annyi érdekelne hogy ti mit gondoltok ezekről, tudtátok-e ezeket, illetve van-e aki mást mond (úgy is lesz, kíváncsian várom).
Egy felgyorsított/time-lapse felvételen tökéletesen kivehető, hogy a Nap már pedig sokkal közelebb van mint amit mondanak, sokkal kisebb mint amit mondanak, mindenesetre egyáltalán nem lemegy, hanem távolodik az adott helyünktől, ahonnan látjuk. Ez cáfolja a naplemente kifejezést is. Maximum naptávolodotta lehet.
Én magam készítettem, mind össze egy 20 perces Naplementét vettem fel, erre 80x gyorsítást tettem. (2 oldalra töltöttem fel a videót) |
|||
1. - [link]
2. - [link]
|||
Emellett 500x gyorsítással a lehető legkönnyebben kivehető a jelenség -
Előre is köszönöm a válaszokat.
Miért nem vállalod nyilvánosan a véleményed, csak privátban?
„Az illumintásuk érdeke, mert egy emberi terráriumban vagyunk. ezért”
Most ha feltesszük, hogy ez igaz (de nem), akkor erre a kijelentésedre milyen kézzelfogható bizonyítékokat tudsz felmutatni?
De továbbmegyek; ha mi valami „emberi terráriumban” élünk, akkor ezen a tényen a „gömbföld” elhíresztelése miben segítené az összeesküvőket? Laposföldön nem lehet bármit elhitetni az emberekkel, csak akkor, hogyha mindenki abban a tévhitben van, hogy gömb alakú?
Bocs, ki kell javítanom magam:
Mivel ellipszis alakú pályán keringünk így bizony valamennyit távolodik, közeledik, de közel sem úgy és annyit, mint ahogu azt a kérdezö elképzeli.
Elöszòr tanuld meg az alap fizikát, a legjobb rajta, hogy az alapokat kb.: saját mahad ellenörizheted és független kísérletekkel ugyan oda fogsz jutni, mint Newton…
Kételkedni okos és jó dolog, csak ésszep tegyük és legyen eredményünk, amit felmutatunk, mert a videódon is lefele megy a nap….
Javasolnám, próbálkozz meg úgynevezett érvekkel. Tudod vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, ez a vita lényege. (Azt mondjuk látom, te nem tartozol közéjük.)
Például ott vannak az 51. válaszomban remek linkek arról, hogyan bizonyították már az ókorban, hogy a Föld gömbölyű. Kezdhetnéd mondjuk azokkal.
#55, az nem vita, hogy nyilvánvaló fasságokról akarsz meggyőzni másokat, aztán bedurcizol, hogyha ez nem sikerül.
Honnan veszed, hogy az illuminati van a dolog mögött? Az nem bizonyíték, hogy a nonamefassagok.ru oldalon olvastál róla.
Ókorban nem bizonyítottak neked semmit.
Éltél akkor és láttál legalább egy valamit abból az időből?
Vagy mit bizonyítottak?
Bizonyíthatnak akármit, ha az egyértelműen nem úgy van. Semmi se tudja megváltoztatni azt a tényt, hogy a föld lapos és helyhez kötött.
Hadd pontosítsak egy kicsit. Egyetlen érdemi érvet sem írtál. Szóval az 57. állításod meg szemenszedett hazugság. (Megjegyzem, túlzottan meg sem erőltetted magad.)
(Az nem érv, hogy még a középiskolai fizikát sem vagy képes felfogni, ezért inkább azt mondod, hogy az egész a háttérhatalmak hazugsága...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!