Hogyan létezhet még a heliocentrikus világkép, úgy hogy mindig is szem előtt van/észleljük az óriási távolság ellenére hogy a Nap mérete nagy mértékben megváltozik, és egyértelműen távolodik tőlünk, ezáltal eltűnik nekünk, és nem lemegy a horizonton?
Szeretnék rendes érveket tőletek, nyilván akárki tisztán képes látni hogy megdönthetetlen tényekről van szó, hisz magyarázat az mindenre is van. Engem igazából csak annyi érdekelne hogy ti mit gondoltok ezekről, tudtátok-e ezeket, illetve van-e aki mást mond (úgy is lesz, kíváncsian várom).
Egy felgyorsított/time-lapse felvételen tökéletesen kivehető, hogy a Nap már pedig sokkal közelebb van mint amit mondanak, sokkal kisebb mint amit mondanak, mindenesetre egyáltalán nem lemegy, hanem távolodik az adott helyünktől, ahonnan látjuk. Ez cáfolja a naplemente kifejezést is. Maximum naptávolodotta lehet.
Én magam készítettem, mind össze egy 20 perces Naplementét vettem fel, erre 80x gyorsítást tettem. (2 oldalra töltöttem fel a videót) |
|||
1. - [link]
2. - [link]
|||
Emellett 500x gyorsítással a lehető legkönnyebben kivehető a jelenség -
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mai fizika. Fizika, ami csupa hazugság, és direkt megtéveszti az embereket, ez is a cél. Egy álvilágban éljünk.
Annyi mindent írsz, de közben semmit nem mondasz sehol sem.
Sehol egy bizonyíték, tény. Semmi érvelés.
"Ezotéria", kedves Moderátor, cseléd parancsra áttette, sajnos ő is bedől a hivatalos infónak.
Amit ti hisztek, az áltudomány, semmi más, földgömb elmélet, mindenki gyerekkora óta így tudja, és ezt is hiszi, amíg rá nem jön arra hogy ez már pedig nem lehet így.. Több száz bizonyíték van, Földgömbre meg 0. Az emberek mégis ezt hiszik el.
79: Már rég válaszoltam mindenre, kicsit le vagy maradva. De még a kedvedért belinkelem hozzá a választ:
-Az ember nem fogja tudni hogy hol él, a teremtés középpontja, nagyon is LÉNYEGES teremtmény.
Tehát azt mantrázzák hogy egy brutál gyorsan forgó gömbön egy majomból kifejlett teremtés vagy, ahol végtelen, folyamatosan táguló univerzum van körülötted, a Földön véges erőforrások vesznek körül egy véges területen, alig van hová menned.
-Rém egyszerű, ebben az 5 képben minden benne van ezzel kapcsolatban:
A Nap távolságától függnek az évszakok. A nap körpályája távolabb van attól lesz egyre hidegebb, azaz úgy közeledünk a télhez.
80: Nem olvasod el amit írok szintén. Szintén a fiktív/alternatív valóságra alapozott fizikát hozod fel, amivel esetleg okosnak tűnhetsz, de végképp nem fogsz semmi értelmeset elérni vele.
Persze mintha itt ez olyan fontos lenne, hogy elvileg a méréshez nem értek azért mert nem használok és osztok meg a BIZONYÍTÉKOKHOZ, mikor leírtam színtisztán azt hogy ehhez semmiféle komolyabbnak tűnő mérés nem szükséges, hogy rá gyere.
Utolsó, mert az ősrobbanás jóval hitelesebb, mi? A semmiből alakult ki a világunk az elmélet szerint, borzasztóan hihető, mit ne mondjak. Csak az a kérdés kinek logikus és miért.
A tényeket nem vagytok képesek megcáfolni, bár egy TÉNYT igen is nehéz lenne.
"Fizika, ami csupa hazugság, és direkt megtéveszti az embereket"
Nyilván azért nem tudtál most írni az internetre sem.
"A semmiből alakult ki a világunk az elmélet szerint"
Milyen elmélet szerint? Az ősrobbanás nem ezt mondja, ezt csak a hülyék hiszik róla.
Amúgy, ha én írnék így a moderátorról, abban a pillanatban törölnének, esetleg ki is tiltanának.
71: Én nem akarom azt, hanem tudatosan tisztában vagyok azzal a TÉNNYEL, hogy ez a föld csak lapos lehet.
Hisz ez egy egyértelmű TÉNY.
Viszont ti biztosan azt akarjátok, mivel csak az akaratatok tartja fent az egészet, azoknál akik hallottak már egy TÉNYT is tudják, de egyszerűen az álomvilágnál akarnak maradni.
Azok akik pedig egy TÉNYT se hallottak, azok vakon hisznek a tömény tudatlanságban, amikor az igazság ott volt/van előttük mindig.
Nekem kéne lenyugodni? A hozzád hasonlók hányszor lehetnek beoltva? Nálad aztán valami nagyon félre mehetett odafent. A lelki problémáidat ne itt éld ki.
Van rá más hely, több lehetőség is rá.
Úgy tűnik te sem fogtad még fel amit írok, és ez túlzott mérgelődést vált ki belőled. Aki régóta ragaszkodik valamihez, tudom én hogy ilyen lesz. Se baj, ezt el kell fogadni hogy vannak ilyenek is.🤡
Már csak valami alternatívát kínálhatnál a világ jelenségeinek leítására. Én készséggel megtérek a te irányodba, amennyiben a valóságot jobban leíró eszmékkel állsz elö.
Illetve számodra tényleg nem bizonyíték a tudomány mellett az, hogy az interneten oszthatod meg a nézeteidet? Ezt a jóisten teremtette a lapos Földdel együtt és születésétöl fogva jár az embernek a használata?
Csak kíváncsi vagyok mi a véleményed a dologról…
Akkor kezdjük ott hogy ha az bizonyításnak számít szerinted ha felveszem videóra hogy görbület nem létezik, akkor azt elfogadod?
Hisz ennél jobb jelenség leírás nem nagyon van.
"bizonyításnak"
Készíts fényképet egy 500 km-re levő hegyről, mondjuk teleobjektívvel.
De ha nekem nincs ultra-csúcs felszerelésem hozzá, már más is megtette belinkelek egy videót - itt 21 mérföldnél van 0 görbület.
Szívesen megtenném hogy nézelődök, és tervben is van, el láthatsz írtó messzire is, ez a légköri viszonyoktól és egy hightech kamera jelenlététől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!