Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan létezhet még a heliocen...

Hogyan létezhet még a heliocentrikus világkép, úgy hogy mindig is szem előtt van/észleljük az óriási távolság ellenére hogy a Nap mérete nagy mértékben megváltozik, és egyértelműen távolodik tőlünk, ezáltal eltűnik nekünk, és nem lemegy a horizonton?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendes érveket tőletek, nyilván akárki tisztán képes látni hogy megdönthetetlen tényekről van szó, hisz magyarázat az mindenre is van. Engem igazából csak annyi érdekelne hogy ti mit gondoltok ezekről, tudtátok-e ezeket, illetve van-e aki mást mond (úgy is lesz, kíváncsian várom).

Egy felgyorsított/time-lapse felvételen tökéletesen kivehető, hogy a Nap már pedig sokkal közelebb van mint amit mondanak, sokkal kisebb mint amit mondanak, mindenesetre egyáltalán nem lemegy, hanem távolodik az adott helyünktől, ahonnan látjuk. Ez cáfolja a naplemente kifejezést is. Maximum naptávolodotta lehet.

Én magam készítettem, mind össze egy 20 perces Naplementét vettem fel, erre 80x gyorsítást tettem. (2 oldalra töltöttem fel a videót) |

|||

1. - [link]

2. - [link]

|||

Emellett 500x gyorsítással a lehető legkönnyebben kivehető a jelenség -

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. aug. 22. 23:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
82%

Arról nem is beszélve, hogy a heliocentrikus világkép már nagyon csúnyán elavult.

Már a Tejútrendszer sem a világ közepe.

Valami olyan ez a kérdés, mintha azt firtatnád, hogy létezik-e Ázsia, Anglia, vagy Franciaország.

2022. aug. 23. 23:46
 32/138 A kérdező kommentje:

30: csontig lerágott kérdés.

Ha ennyire beleköttök, akkor miért nem néztek utána ezeknek???Nézz már utána, neked is jobb lesz, mert nem kellene kérdezned.

Válasz: az ember nem fogja tudni hogy hol él, a teremtés középpontja, nagyon is LÉNYEGES teremtmény.

Tehát azt mantrázzák hogy egy brutál gyorsan forgó gömbön egy majomból kifejlett teremtés vagy, ahol végtelen, folyamatosan táguló univerzum van körülötted, a Földön véges erőforrások vesznek körül egy véges területen, alig van hová menned.

Mellesleg, miért is NEM ENGEDNEK az Antarktisz közelébe? Áh, hagyjuk már, semmit se titkolhatnak...🤡

2022. aug. 23. 23:58
 33/138 A kérdező kommentje:

24: Vedd fel egy kamerával, az se lesz igazi, ugye... Komolyan, lőttem egy felvételt, miért ne lenne igazi?

Nyilván ha csak úgy elkezded nézni a napot, nézheted akárhányszor, akármeddig - semmit se fogsz a távolodás jelenségből érzékelni.

2022. aug. 24. 00:16
 34/138 anonim ***** válasza:
95%
De már a görögök is kimérték a Föld sugarát. Nem rémlik? Az antik görögök is
2022. aug. 24. 00:17
 35/138 A kérdező kommentje:

Meg kitalált személyekkel próbálnak a nagy okosok bizonyítasi alapot felállítani? Hogyé gondolják?

Bizonyítsd be. Tán eltél akkor?

Mondani akármit tudnak.

2022. aug. 24. 00:20
 36/138 A kérdező kommentje:
Ez kb. az a tipikus sablonos: Több ezer éve tudják az emberek... De ez nem bizonyíték semmire sem.
2022. aug. 24. 00:21
 37/138 anonim ***** válasza:
94%
De miért kitalált? A görögök sem léteztek?
2022. aug. 24. 00:28
 38/138 anonim ***** válasza:
94%
Honnan tudod, hogy kitalált személy? Már akkor évszázadokkal előtte titkolták a Föld igazi alakját?
2022. aug. 24. 00:31
 39/138 anonim ***** válasza:
85%

#32 Mit bizonyít az általad linkelt videó a 93 km-es távolságban lévő hegyről? A videóban egy 135 m magas helyről látható egy 93 km távolságban lévő 627 m magas hegy, miközben a két pont között a tenger van. Miért mondana ez ellent a gömb alaknak? A Föld sugara 6371 km, a hegy 93 km-re van, a hegy 627 m magas és a hegyet egy 135 m magas helyről nézik. Ezekből az adatokból könnyű kiszámolni, hogy a hegynek kb 2/3-a látszik. Ha szerinted nem így van, akkor várom a te számítási eredményeidet, hogy a hegynek miért nem kellene látszódnia, ha a Föld gömb alakú?

Elemi geometria, gondolom nem nehéz, hajrá, várom a bizonyításod! Ellenkező esetben csúnyán felsültél és kotródj az ezotériába!

40/138 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam azt. Görögök = többes szám. Konkrét személyekre gondoltam, akikkel bizonyítani próbálnak a témában.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!