Vegetáriánus szeretnék lenni, de a szüleim nem engedik. Mit tegyek?
Már egy-két hónapja nagyon zavar a húsevés... Múltkor egy olyan oldalra kerültem fel, ami nagyon felzaklatott (állatkínzással kapcsolatos) és egyszerűen gonosznak érzem magam, amikor húst eszek. Mindig is imádtam az állatokat, és egyszerűen... nem akarok semmiféle állatot megenni.
Teljes mértékben le akarok mondani róla. Csak itthon, a szombat-vasárnapi ebédeknél kell ennem mert anya csomószor csinál húst, de nem akarok... És nem értik meg. Azt mondják, a hús fontos nekem mert fejlődő szervezetem van meg minden, és a húst nem lehet pótolni stb... Mit tegyek?
15/L
Istenem mennyi idióta van itt!én tényleg komolyan csak azt nem értem,hogyha valaki ennyire erőszakosan "ragadozó" akkor mi a fenét keress a vegetáriánus topic-nál?miiiiit????mit?miit?erre adjatok választ.
15 vagy ,nem 4 éves.te döntesz az életed felől.az egészségre nem káros,engem vegánnak neveltek és nem vagyok fogyatékos,balettozom és egyetemre készülök.
nem akarlak győzködni,hogy miért jó ennek lenni,szerintem itt megtalálod a választ.csak olvasd el újra hogy a húsevők milyen hangnembe ,stílusba írtak nekünk.ez mindent elárul.
sok sikert!!!!:)én szurkolok neked!
orvostudomány...vannak kutatások,amelyek bizonyítják,hogy a vegetáriánusok az átlag alatt- 20% fogékonyabbak a betegségekre,a rákot 40% csökkenti,és természetesen az elhízás esélyeit is csökkenti ez az étrend.
kérdezz meg néhány orvost(gondolom háziorvosra gondolsz),akiknek a béka segge alatt van a valódi tudománya.(orvos tanhallgató vagyok, tudom).A legtöbb dokinak eleve az érdeke,hogy minél több gyógyszert írjon fel neked,és utána kapja a cash-t a gyártól.
én ajánlom neked az vegetáriánus életmódra való átszokást,mert sajnos tisztába vagyok azzal,hogy milyen az a hús,ami a boltokba kerül,utána az emberek tányérjára.
az élő szervezet is termel mérgeket.az emberi test is,főleg a stresszes helyzetekbe->az emberi test megfelelő életmóddal képes kitisztítani ezeket a mérgeket.
az állati szervezet is termel mérgeket.Állatokon a vágóhíd előtti úton és a vágóhídon kínszenvedések,állandó kétségbeesés és félelem keríti hatalomba.a szervezete elkezd mérgeket termelni.csak háttérinfóként jelölném meg,hogy néhány 100 éve az indiánok kínok között ültek meg néhány állatot és annak a vérét ,illetve húsát méregként hasznosították.Sőt,asszem 3 éve mérgezett tonhalkonzerv került Németországba,azért mert a tonhalakat élve! fűrészelték szét és annyi méreganyagot termelt a szervezetük,hogy több száz ember került a kórházba.a vágóhídi hús később,hosszútávon lesz súlyosan mérgező,főleg a rengeteg színezék és módosító szerek miatt,ami a 2-3 hetes bolti húsra rákerül.
ösztönök.az élő szervezet,mindig tudja ,hogy mi kell neki.te ezt jól érzed,hogy ahogy több ezer ember hál'istennek.én csak javasolni tudom!
22/F
már megint és újra szeretném megkérdezni,hogy mi a jófrancos fenét keresnek itt húsevő emberek?komolyan?
ha annyira hülye dolog lenne a vegetáriánusúság,akkor miért foglalkoztok vele?
egyáltalán miért zavar titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!