Veled nem érdemes beszélgetni, kommunikálni, vitázni, semmit sem tudsz de azért mondasz mindent. Könyveld el a pici kis életed naplójába hogy háhá nyertél, mert ilyen érthetetlen fizikához, bioszhoz, ökilógiához, kémiához nem értő emberrel én nem váltok többé szót.
Érezd úgy hogy te nyertél, de azért tudd, hogy téged untalak meg meg a hülyeségeidet az érthetetlen mivoltodat és nem pedig azért mert igazad van.
2011. máj. 14. 14:58
212/223 anonim válasza:
Igaza van itt a 81%-osnak sok mindenben. Pl. az atomenergia ellenesek egy fikarcnyit sem kunyítanak a radioaktivitásról. A globális felmelegedés viszont probléma, de nem annyira, mint a grínpísz sulykolja azt. A tenger hőtágulása sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint az elolvadó gleccserek. Én ugyan mindent megteszek érte (pl. energiatakarékos berendezések), meg súlyosan megbírságoltatnám a szemetelőket, de amíg mások nem teszik félre a hülyeségeiket (pl. néhány fundamentalista keresztény, akik szerint úgyis elpusztul a világ Isten által), addig az én cselekedeteim nem sokat érnek.
2011. máj. 14. 17:21
213/223 anonim válasza:
tegnapelőtt 14:58!
Szerintem meg tisztességesebb lenne nem feszegetni az én fizikai ismereteimet, mert visszanézve a hozzászólásokat, kettőnk közül te vagy az, aki beégett...
2011. máj. 16. 12:28
214/223 anonim válasza:
Amit a fundamentalista vega itt összehordott a hunzákról az hazguság, a hunzák egyáltalán nem élnek sokáig, a világ egyik legelmaradottabb és legírástudatlanabb embercsoportja, akik nem tudták mivel számontartani a születési évszámukat, összevissza ködösítettek arról.
Az is hazugság amit a húsevés egészségtelenségéről böfögött.
Ha egészségtelen lenne a húsevés, akkor az ősember leállt volna vele.
A húsevés viszont segítette a fejlődésben.
2012. nov. 30. 14:26
215/223 anonim válasza:
Azt, hogy a hunzák sokáig élnek, a fotókon magad is láthatod.Az életmódjukat, egészségi állapotukat pedig nemegyszer tudományos vizsgálatoknak vetették alá, de a rendelkezésre álló információkból úgyis mindenki a téveszmerendszerének megfelelően válogat és értelmez. [link][link]
2012. dec. 9. 19:51
216/223 anonim válasza:
Mi ez az áltudományos maszlag? (Attila hunjaihoz kb annyi közünk van, mint a zuluknak a franciákhoz.)
2012. dec. 9. 20:00
217/223 anonim válasza:
Azt én nem tudom, hogy kikhez van közünk, csak azt, hogyha azt esszük, amit az egészséges népek, nagy valószínűséggel mi is egészségesebbek leszünk.
2012. dec. 9. 23:12
218/223 anonim válasza:
Mert szeretek húst enni.
2013. febr. 7. 17:43
219/223 anonim válasza:
A hunzáknál nem anyakönyvezik a születéseket, az éveik számát pedig a bölcsességük alapján becslik. Egy 1986-os vizsgálat megállapította, hogy az átlagos élettartamuk valójában 52-53 év.
Nem kell ahhoz anyakönyv, hogy tudjuk, melyik évben születtünk.Évente egyet mindenki tud számolni.Egy 50 éves embert pedig senki sem fog a 100 évesek közé sorolni, ugyanis az öregedésnek jelei is vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!