Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért NEM vagy vegetáriánus?

Miért NEM vagy vegetáriánus?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 19:13
 191/223 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy valaki vega e, az magánügy. Kész, itt hagyjuk abba. És légyszi engem ne akarj biogazdálkodásra kényszeríteni, nem akarom egész életemben a földet túrni, pláne ha ezt csinálnánk mint mondtam éhen halnánk, biogazdálkodással nem lehetne sehogy sem fedezni az emberiség élelemigényét.
2011. máj. 12. 16:44
 192/223 anonim ***** válasza:
0%
Értsd meg, ez egy kényszer!Az emberiség hamarosan kénytelen lesz változtatni.Már így is rengeteg jóvátehetetlen hibát elkövettünk, csak még nem csapott vissza a dolog úgy istenigazából.
2011. máj. 12. 16:57
 193/223 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, én mindenesetre akkor se leszek vega :D
2011. máj. 12. 18:00
 194/223 anonim ***** válasza:
0%
DE!!!Te akkor is vega leszel!!! XD
2011. máj. 12. 19:01
 195/223 anonim ***** válasza:
100%

Emberek nem kell aggódni, akármennyi hibát követünk is el a Föld köszöni szépen jól van. Az más kérdés, hogy az okozott károk miatt mi emberiség esetleg kihalunk vagy sem, de a Föld köszöni jól van, sok mindent túlél, minket is túl fog.

A húsra szoktatást meg magyarázd el az ősembernek, ott nem hiszem hogy a multik tömték volna őket mamut hússal.

De ettől TE még biogazdálkodhatsz, csökkentsd a saját ökológiai lábnyomodat, és lehetőleg ne foglalkozz a másokéval, mert ha hiszed ha nem, nincs közöd hozzá, nem szabhatod meg, hogy ő mit tegyen. Még akkor sem szabhatod meg mit tegyen ha úgy is érzed, hogy RÁD kihat az ő kis ökológiai lábnyoma vagyis megeszik állatokat.

Ezt tessék megérteni, a térítést meg hagyjuk meg a papoknak, így is alig van munkájuk ezt ne vegyük már el tőlük.

2011. máj. 12. 21:51
 196/223 anonim ***** válasza:
0%

ma 21:51!

Akkor te miért térítesz? Hadd higgyem már azt, hogy az ősember bogyókat gyűjtögetett, és nem mammutot rágcsált! A Föld jól van? Lécci ne fertőzz meg a hülyeségeiddel!

2011. máj. 12. 22:52
 197/223 anonim ***** válasza:
56%
Miért szerinted a Merkúr a Mars a Vénusz hogy vannak? Felrobbantak, eltűntek? Nem hiszem. Pedig ott aztán nagyjából semmi sincs csak kövek meg gázok. A Föld alatt nem az ökoszisztémáról beszéltem, hanem a bolygóról. És én nem térítek. Mondtam, hogy mindenki azt csinál amit akar, ebben nem látom a térítést. Az se kértem, hogy bárki is higgyen nekem. Elmondtam a véleményem, a nézeteimet, de ezzel senkinek sem KELL egyet értenie, de nem is KELL megváltoztatnia.
2011. máj. 13. 12:14
 198/223 anonim ***** válasza:
82%

22:52

Az ősember mamutokat rágcsált, mellé pedig bogyókat evett. Így kell ezt, vegyesen táplálkozni.

2011. máj. 13. 13:45
 199/223 anonim ***** válasza:
100%

Itt is ontja magából a baromságait a fundamentalista vega.

Miért nem adod fel végre? Azt hihetsz amit akarsz, de nem mindenki kíváncsi a véleményedre. És ha azt mondják, hogy elég, akkor elég.

Elhiszem, hogy a hús jobban szennyezi a környezetet, de:

- A kegyetlen körülmények között tartott állatok ürüléke nem annyira mérgező, ahogy te gondolod. Pl. az antibiotikumokkal való zabáltatást is betiltották az EU-ban,

- A több felhasznált víz tudtommal visszakerül hozzánk eső formájában.

- Mit csinálnál a több ezer felszabadult állattal? Szétosztogatnád, hogy családoknál a büdös csirkék legyenek a legjobb barátok? Akkor ugyanúgy annyi szén-dioxidot bocsátanának ki, legfeljebb kevesebb jármű járkálna a szállításukért.

- Mit csinálnál a húsipari dolgozókkal, tulajdonosokkal? Nümberghez hasonló perrel sittre nyomatnád őket, a halálbüntetés sem kizárt?

Fogadjunk te is azok közé tartozol, akik jobban sajnálják az állatokat a saját fajtájuknál!

2011. máj. 13. 13:50
 200/223 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:50!

Ha annyira "ügyesek" vagyunk, hogy percenként 7 focipályányi területet irtunk ki az amazonasi esőerdőből, akkor nyilvánvaló, hogy a felszabaduló állatok sorsát is egykettőre megoldanánk, csak tudod, nem akarásnak nyögés a vége.A beszennyezett ivóvíz bázisokon az eső nem sokat segít.A húsipari dolgozóknak egyszerűen emberhez méltó munkát adnék és megdupláznám a fizetésüket :)

Amúgy nem találtad el, mert a saját fajtámat éppen annyira sajnálom, ha sajnálatra méltó.

És akinek meg elég volt, az ne olvassa el, amit írok!

2011. máj. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!