Miért NEM vagy vegetáriánus?
"A húsevés komoly veszélyeket rejt magában!" Erre ajánlok egy linket, kérlek, olvasd el!
Ja, mi amúgy szeretünk veszélyesen élni. :p
"– Akkor azt magyarázza meg, hogy például az eszkimók, akik nem kifejezetten olyan helyen élnek, ahol roskadoznak a fák a gyümölcsöktől, olyan szépen eléldegélnek. Pedig naponta akár 5–6 kiló fókahusit és fókazsírt is fezabálnak. Ott aztán literszám mérhetik az erőszakhormont. Ők miért nem halnak meg? "
" az eszkimók átlagéletkora 35-40 év, a vegetárius hunza népé 80-90 év "
ma 12:32!
Ne aggódj, téged úgysem lehet meggyőzni! Én csak tőletek próbálom megvédeni azokat, akikkel be akarjátok "etetni", hogy hús nélkül nem lehet egészségesen élni.
ma 14:27!
Remélem, azokat is megkérdezed, akik meg már fiatalon feldobták a pacskert (pl. rákban - amit egyértelmű, hogy okozhat a hús fogyasztása...)!
"A hunzák a zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül fogyasztják, húst pedig csak igen ritkán esznek." tehát esznek húst.
Ja és a hús fogyasztása mi a fenéért okozna rákot? Ne legyél már ilyen hablatymajom. Ráadásul azzal, hogy ilyen természetellenes étrendet akarsz mindekire ráerőltetni és megváltani a világot elég visszataszító.
Ja és igen megkérdeztem azokat az embereket is több száz évre visszamenőleg akik végelgyengülésben haltak meg, mert nem tudtak elég tápanyagot bevinni a szervezetükbe. Régen az emberek hetente ha tudtak húst enni, meg is lett az eredménye, jó ha éltek 35-40 évig.
Amúgy ezt a lükeséget olvasod, vagy csak a gugli ezt dobta ki elsőre?
ma 15:46!
Szerintem meg az a visszataszító, hogy az ember ennyire könyörtelen az állatokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!