Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért NEM vagy vegetáriánus?

Miért NEM vagy vegetáriánus?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 19:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/223 anonim ***** válasza:
88%
De a zöldséget igenis kell ganézni. Ami az állatból hátul köjön az jobb esetben megy a szójádra. Rosszabb esetben valami szintetikus ízét tesznek rá.
2011. jan. 14. 15:52
 102/223 anonim ***** válasza:
86%
Én pedig holnap megyek disznót vágni. "Gyilkos" leszek, sőt utána "barbár" módon földarabolom, és ledarálom szegénykét. És olyan hurkát, kolbászt, disznósajtot, töpörtyűt, császárszalonnát, sonkát, készítek a megboldogultból, hogy a semmiízű szójátok a p*csába sincs! Eccer az ilyen elvakult vegáknak teletömném a száját házikolbásszal, vagy sonkával, és utána eldobná a tofusszójasz*rját nagyívben!
2011. jan. 14. 17:55
 103/223 anonim ***** válasza:
84%

Nem dobná el, mert ők imádják a sanyargatást :)

Egyébként most olvastam: Honnan tudod meg egy partyn, hogy valaki vega? Odajön, és közli veled :) Mindig közlik XD

2011. jan. 14. 19:08
 104/223 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:08!

Te meg épp most közölted velünk, hogy milyen szegény vagy! XD

2011. jan. 14. 19:12
 105/223 anonim ***** válasza:
82%

A holnapi disznóvágós vagyok!:) A felsorolásból kihagytam a holnapi menümet! Reggelire hagymás sült vér./Aki volt már disznóvágáson, tudja milyen finom az.:)/ Ebéd: vélhetően pirított máj, friss húsból készített pörkölt, párolt káposztával. Vacsi: DISZNÓTOROS!!!!/Orjaleves, hurka, kolbász, sült husik, stb/

Szóval nem tudjátok Ti Vegák, hogy milyen élvezeteket hagytok ki az életetekből!

Na jó, ebben a két kiírásban volt egy kis élc is, DE! Szerintem a vita meddő. Kinek a pap, kinek a paplan.:) Én nem bántalak Titeket, mert zöldségeken, és különböző ipari hulladékokon éltek, szívetek joga. Viszont akkor Ti se b*sztassatok minket, mert húst eszünk. Amíg az emberiség él, és létezik, addig haszonállatok is lesznek, melyeket elfogyasztunk. Sajnálod, mert jobb létre szenderül a sertés, avagy a csirke? Ilyen erővel vazzeg sajnálhatod a répát is, amit kihúzol a földből./Bár a répát is szeretem. Vagy húslevesben, vagy a franciasalátában a rántotthús köreteként.:)/ Az is elpusztul. Isten szemében minden élőlény egyformán fontos!!!:)

2011. jan. 14. 19:32
 106/223 anonim ***** válasza:
20%

Húsevők! Gondolkodjatok!

[link]

2011. jan. 14. 20:16
 107/223 anonim ***** válasza:
100%

Vegák gondolkodjatok!

[link]

2011. jan. 15. 16:04
 108/223 anonim ***** válasza:
0%
A növényt hiába szidod, mert egyrészt muszáj enned belőle, másrészt meg az állatok, amiket megeszel, szintén ettek a vegyszerezett és műtrágyázott növényekből, ehhez hozzájönnek az antibiotikumok, nitritek, prionok és társaik, így te duplán mérgezed magad. Az árakkal ugyanez a helyzet, a hús vásárlásakor meg kell fizetned mindazt a növényt is (a műtrágyát szintúgy), amit az állattal megetettek.
2011. jan. 15. 23:54
 109/223 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Azt hiszed mert vega vagy te nem eszel húst? A növényeknél törvényben meg van határozva, hogy mennyi rovarmaradvány stb lehet kilójában :D
2011. jan. 16. 09:22
 110/223 anonim ***** válasza:
0%
Ha a növényben rovarok vannak, az észrevehető, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy az emberek az erőszak, vagy a béke világában érzik-e otthon magukat?!
2011. jan. 16. 09:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!