Miért NEM vagy vegetáriánus?
Nem dobná el, mert ők imádják a sanyargatást :)
Egyébként most olvastam: Honnan tudod meg egy partyn, hogy valaki vega? Odajön, és közli veled :) Mindig közlik XD
ma 19:08!
Te meg épp most közölted velünk, hogy milyen szegény vagy! XD
A holnapi disznóvágós vagyok!:) A felsorolásból kihagytam a holnapi menümet! Reggelire hagymás sült vér./Aki volt már disznóvágáson, tudja milyen finom az.:)/ Ebéd: vélhetően pirított máj, friss húsból készített pörkölt, párolt káposztával. Vacsi: DISZNÓTOROS!!!!/Orjaleves, hurka, kolbász, sült husik, stb/
Szóval nem tudjátok Ti Vegák, hogy milyen élvezeteket hagytok ki az életetekből!
Na jó, ebben a két kiírásban volt egy kis élc is, DE! Szerintem a vita meddő. Kinek a pap, kinek a paplan.:) Én nem bántalak Titeket, mert zöldségeken, és különböző ipari hulladékokon éltek, szívetek joga. Viszont akkor Ti se b*sztassatok minket, mert húst eszünk. Amíg az emberiség él, és létezik, addig haszonállatok is lesznek, melyeket elfogyasztunk. Sajnálod, mert jobb létre szenderül a sertés, avagy a csirke? Ilyen erővel vazzeg sajnálhatod a répát is, amit kihúzol a földből./Bár a répát is szeretem. Vagy húslevesben, vagy a franciasalátában a rántotthús köreteként.:)/ Az is elpusztul. Isten szemében minden élőlény egyformán fontos!!!:)
Húsevők! Gondolkodjatok!
Vegák gondolkodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!