Miért NEM vagy vegetáriánus?
Mert a hus finom, (mar amelyik, en pl nagyon valogatos vagyok, akar zoldseg, akar hus legyen) taplalo, egeszseges, barmennyire is azt mondjak, hogy "tele van stresszhormonnal es kihat az eletre", es rengeteg olyan feherje es tapanyag van az allati szovetekben, ami a novenyekben nincs, es a szervezetemnek szuksege van ra.
Mellesleg falun egyszeru hazi csirket is beszerezni, ha valaki tulzottan fel a stresszhormonoktol... en nem felek, mert ram semmi hatasa nincs. :)
Mindaddig én sem voltam az, amíg meg nem láttam, hogy mit eszem:
kedves utolsó,
miért, mit vártál? Hogy a disznó vidáman ugrándozik, azták kiugrik belőle egy kolbász?
Testépítek.
A növényi fehérjék igen fontos fehérjék, ezek főleg a szójában, borsóban, mogyoróban találhatók meg (legalábbis amelyeket én fogyasztok, de ezen kívül elengedhetetlen a különböző húsokból származó fehérje, magának a testnek és izomzatnak a megfelelő felépüléséhez. Ezek a fehérjék jórészt csirkemellben, csirke részekben illetve marhában találhatók meg, ja és majdhogy nem a legfontosabb, HAL.
Ezen túl, nagyon finomak a húsok! :) Te vegetáriánus vagy?
Kedves vegetáriánusok!
Ti isztok vizet? Tudjátok abba hány millió baktérium van? Nekik nincs joguk az élethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!