Miért NEM vagy vegetáriánus?
"veszek szójakolbászt"
És ennek mi értelme? Ez olyan mintha...
Ha kolbászt akarsz enni, egyél kolbászt, és ne mindenféle pótlókat!
"Ha kolbászt akarsz enni, egyél kolbászt, és ne mindenféle pótlókat!"
Az az értelme te síkhülye már elnézést, hogy nem kellett ölni miatta!
A szója igenis rendes étel, magasabb a fehérjetartalma mint a húsnak.
Ja és még annyi, hogy én ugyan már nem eszem semmit, ami állattól származik, de azért ha csak a húsról mondanátok le és a tejtermékről nem, már azzal is sok állat szenvedését enyhítenétek, és bőven megkapnátok belőle minden hasznos tápanyagot (jó persze vannak laktózérzékenyek meg minden, tudom, ebbe is bele lehet kötni valamivel).
Én nem mondom, hogy a húsevés egészségtelen, de a vegetarianizmus sem egészségtelenebb semmivel, az biztos. Nem az egészségtelenség a gond a húsevéssel...
Akárhogy is, én most ettem egy tányér mennyei húslevest, marha, sertés és csirkehúsból készült. Ezután tormával és paradicsomszósszal falatoztam a benne főtt husikat és zöldségeket. Nyammm!
Biztos a szója is finom, azt nem tudom, jót még nem ettem, de minden relatív mint tudjuk...
Ja és válaszul a kérdésre: részben azért sem vagyok vegetáriánus, mert Adolf Hitler és Rákosi Mátyás is azok voltak...
...ha náluk tudsz rosszabbat mondani, aki húst evett, akkor az azt jelenti, hogy őket nem is tartod olyan rossznak, szóval gondold meg jól a választ:))))))
"Az az értelme te síkhülye már elnézést, hogy nem kellett ölni miatta!"
Te meg síkbunkó, barom. A kolbász készítés nem más, mint egy eljárás a hús tartósítására. De ha te olyan hülye vagy, akkor egyél csak szóját, ami nagy mennyiségben nem csak rákkeltő, de női hormonokat is tartalmaz, ezért férfiaknak nem is tanácsos enni.
A kolbász attól kolbász, hogy húsból. Vagy egyél normális kolbászt, vagy felejtsd el! Sőt, felejts el mindent, legalább a normális embereknek több marad. Gondolom, nem végzel, fizikai munkát, vagy ilyesmi, különben már rég kidőltél volna. És fűtesz? Fával? A fakitermelés nem csak a környezetet szennyezi, de elpusztítja az állatok természetes élőhelyét. Ez majdnem olyan, mintha te gyilkoltad volna le őket. Vagy gázzal fűtesz? Bocs. Akkor is szennyezed a környezetet, szóval hiába sajnálod az állatokat, és vagy álszent, csak egy hülye maradsz a többi közt. Hánynom kell azoktól, akik azért nem esznek húst, mert, sajnálják az állatokat. Luxus, érted?
"Nem a szójáról állapították meg, hogy nagy mennyiségben rákkeltő?"
A brit tudósok szerint a lepkefing is... elég jó biznisz a húsipar, kellett valami amivel fellendítik.
" És fűtesz? Fával? A fakitermelés nem csak a környezetet szennyezi, de elpusztítja az állatok természetes élőhelyét. Ez majdnem olyan, mintha te gyilkoltad volna le őket. Vagy gázzal fűtesz? Bocs. Akkor is szennyezed a környezetet, szóval hiába sajnálod az állatokat, és vagy álszent, csak egy hülye maradsz a többi közt. "
Nyilván nem lehet 100% szentként élni, de az ember próbálkozik, keresi azt az utat-módot ahogy a legkevésbé rombol. Nem mondom, hogy körülöttem minden tőkéletes, de amit megtehetek azt megteszem. Pl. nyilván nem lehet mindenhova autó nélkül eljutni. De ha lehet, minden alkalmat megragadok hogy biciklivel közlekedjek.
"Akárhogy is, én most ettem egy tányér mennyei húslevest, marha, sertés és csirkehúsból készült. Ezután tormával és paradicsomszósszal falatoztam a benne főtt husikat és zöldségeket. Nyammm!
Biztos a szója is finom, azt nem tudom, jót még nem ettem, de minden relatív mint tudjuk..."
Én meg most főztem ilyet (quinoa nélkül):
Hail Seitan :D
"Hánynom kell azoktól, akik azért nem esznek húst, mert, sajnálják az állatokat. Luxus, érted?"
K.urvaolcsón lehet vegánkaját csinálni... pl. zabpehely, lencse, rizs, krumpli, tészta... ezek a világ legolcsóbb laktató ételei. Ami mostanság drágább pl. zöldség, azt csak ízesítésnek kis mennyiségben teszem rá.
500 ftból már tudok ebédet főzni... ennyiért csak rossz minőségű húst kapsz, és köret még nincs is hozzá.
"Te meg síkbunkó, barom. A kolbász készítés nem más, mint egy eljárás a hús tartósítására."
A szóját meg nem.kell.tartósítani. Na erre varrjál gobot :D
"de női hormonokat is tartalmaz, ezért férfiaknak nem is tanácsos enni. "
A húsokban is egy csomó hormon van amivel az izmok növekedését serkentik (egy 2mX2mes kertecben nem lehet mozogni), valamint az állat is szóját eszik. Te meg az állatot, szóval megérkezik hozzád is az a hormon, ne aggódj.
Egyébként a csapvizet is kerüld, a fogamzásgátlók hormonjai a szennyvízből nem ürülnek ki, tehát a csapból hormontartalmú víz folyik. Eléggé gáz.
"Gondolom, nem végzel, fizikai munkát, vagy ilyesmi, különben már rég kidőltél volna."
Mindenhová bringával, hacsak mincs hóvihar :D Megnyugodhatsz, edzésre megvagyok, köszönöm jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!