Miért NEM vagy vegetáriánus?
Mert a legtöbb vega akit ismerek - és ismerek jópárat - sovány szinte már alultáplált, és állandóan sápadt. Ráadásul minden sz@rt elkapnak.
Az ember nem azért eszik húst kezdetektől fogva mert szegény állatokat könnyebben meg tudja ölni mint egy sárgarépát, hanem mert ez a természet rendje. Az emberi szervezetnek a húsra is szüksége van, és hiába gondolod hogy pótlod a zöldségekkel meg mifenékkel, mert közel sem ugyan az a hatás. De mindenkinek szíve joga eldönteni mit eszik és mit nem. Én is megeszem a Mcmenüt, pedig minőségellenőr a tanárom, így hát tudom mi van benne :/
Mert ha nem ennék hétvégén vasárnap vagy szombat délbe anyu rántotthúsából (télen savanyúsággal,nyáron koviubival)akkor inkább öngyi lennék.
De am télleg nem bírnéák ki több napot hús nélkül,neekem KELL a normális kaja,a PÖRKÜDT!
"Mert én igazi férfi vagyok, és nem valami melegebb éghajlatról érkezett(betegség miatti vegák kivételek)."
Ez a legrosszabb indok, amit valaha hallottam... a férfiasság egyáltalán nem ettől függ... ez kb. olyan mint az egyik múltkori kérdésnél hogy "attól vagyok igazi férfi hogy büdöset fingok".
Csirkehust eszek csak(nem, nem azert , mert pitsaskodok, csak a tobbitol faj a gyomrom), arrol meg le is mondanek, ha muszaj lenne.
De a tojasrol(legyen az rantotta, bundaskenyer, akarmi...), tejtermekekrol semmikepp.
Ha ebből a táblából egy sorban 5 légbőlkapott hülyeséget már a fejedhez vágtak, akkor nyertél :D
Gratulálok gyerekek, áltassátok magatokat. Civilizált? emberek vagunk, megtehetnénk hogy vérontás nélül táplálkozzunk, de egyesek túl kényelmesek és önzőek. Ezen nincs mit ragozni.
Nem érdekel a bűntudatotok, tőlem nyárson sült koreai árvákat is ehettek, de a lelkiismereteket légyszi NE azokon verjétek le akik nem teszik ugyanezt. Ha morális válságot okoz egy vega közelsége, az valószínüleg nem az ő hibája.
Az ilyen megnyilvánulások legalábbis erre mernek következtetni.
Köszönjük kedves magyar átlagember, szójakolbászt belétek is.
Kedves utolsó!
Az ember azért jutotta civilizációs szint ilyen fokára, mert húst evett. Történmi tanulmábyaim során kiderült, hogy azokon a helyeken, ahol az emberek csak gabonaféléket ettek, húst nem, ott jó tizenöt-húsz cm-rel voltak alacsonyabbak, mint a húst fogyasztók, és jóval betegesebbek és gyengébbek is. Ezen felül, a nomád, lovas népek (a ragadozók) általában olyan embereket támadtak meg, akik egy helyen, földművelésből éltek (a növényevők). Vedd azt is figyelembe, hogy a zsákmányt ejtő állatok agya mindig sokkal fejlettebb a zsákmányénál, okosabb azoknál, mert ha nem lenne az, nem tudna elrejtőzni előle, nem tudná bemérni a szélirányt, a terepviszonyokat, hogy aztán el tudja ejteni. Különben már rég kihaltak volna a ragadozók. Mindezekből leszűrhető, hogy a csúcsragadozó faj (az ember)szükségszerűen inkább ragadozó, mint növényevő. Csak így lehet a csúcson maradni. Kell lennie egy egészséges mértékű agressziónak is. Pár generáció növényevés után az emberiség teljesen leamortizálódna agyilag.
Én ezért nem vagyok vegetáriánus. Eszembe se jutott soha, hogy az legyek (nagyot néztem annak idején, amikor először hallottam a kifejezést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!