Miért NEM vagy vegetáriánus?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 19:13
141/223 anonim válasza:
Kedves 63%!
Nem látod, hogy senkit nem érdekel a nyavalygásod? Nem azért eszünk állatokat, mert könyörtelenek vagyunk. TE viszont nyúlszívű vagy, és akkor élj úgy, mint egy nyúl!
142/223 anonim válasza:
tegnap Gordon Ramsey műsorában mutatták ahogy 600V-ot vezetnek a csőrükön keresztül a pulykákba :O duurva volt, sajnálom is őket, dehát ez az élet rendje.. mai adásban lesz a kajaparty ;)
143/223 anonim válasza:
Tök jó, akkor miért nézed? Te kis SZÁDISTÁÁÁ!
144/223 anonim válasza:
ma 17:21!
Na és te kinek nyomod? Az talán érdekfeszítőbb, hogy itt néhányan "köpködjük a vegákat" klubdélutánt tartotok?
145/223 anonim válasza:
\o/ Köpködjük a vegákat klubdélután \o/
146/223 anonim válasza:
Nem köpködjük a vegákat, csak téged, mert te nem akarod megérteni, hogy mi így boldogok vagyunk, míg vega barátaim nem akarnak megtéríteni.
147/223 anonim válasza:
Önelégülten ellepitek az oldalt, és nem tudjátok elviselni, ha valaki más véleményen van. Morogtok, mint a kutya, amikor el akarják venni tőle a finom husikát.
148/223 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a kérdés az volt, "Miért NEM vagy vegetáriánus?". Vagyis a kérdés a nem-vegákhoz szólt. Viszont a fütyi (ha lenne) kivan azzal, hogy itt próbálsz minket "megtéríteni". Azért is linkeltem be azt a blogbejegyzést is, hogy egy kicsit szállj magadba.
149/223 anonim válasza:
Akkor meg ne velem foglalkozz, hanem a kérdéssel!
150/223 anonim válasza:
Én már elmondtam, ahogy rajtam kívül még páran, erre jössz te, hogy mi gyilkosok vagyunk és egészségtelenül élünk. Azért hadd mi döntsük már, hogy élünk, és nem egy idegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!