Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért NEM vagy vegetáriánus?

Miért NEM vagy vegetáriánus?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 19:13
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/223 anonim ***** válasza:
74%

jamie oliver egy műsorában épp arról volt szó, hogy francia o.-ban azon a területen élnek a legtovább emberek, ahol kiemelkedően magas a sajt és kacsazsír/kacsahús fogyasztás..

mégse a nyúlkaja a csodaszer? :P

2011. jan. 22. 23:05
 152/223 anonim ***** válasza:
0%

ma 22:55!

Te azt fújod,amit te hiszel el, én meg azt, amit én. Az összes vegás kérdést azonnal megszálljátok, már csak ezért is bátorkodom hozzászólni ehhez a kérdéshez, arról nem is beszélve, hogy időközben többször is meg lettek szólítva a vegák.

2011. jan. 22. 23:12
 153/223 anonim ***** válasza:
100%

"Az összes vegás kérdést azonnal megszálljátok"

Ez a kérdés hozzánk lett intézve. Amúgy én nem szoktam megszállni a vegás kérdéseket, sőt, kérdezni szoktam, ugyanis van pár vega kaja, amit örömmel fogyasztok.

(írnék szívesen privátot, amiben elmondom a véleményem, de nem vesztegetem az időm felesleges dolgokra)

2011. jan. 22. 23:43
 154/223 anonim ***** válasza:
15%
Kíváncsi vagyok, hogy hányan jelentkeznek még ebben a témában szót csépelni, szart ragozni- a habokra?
2011. jan. 22. 23:52
 155/223 anonim ***** válasza:
77%
Ezt egyszer már megkérdezted, nem? Amúgy én lezártam a részemről.
2011. jan. 23. 00:23
 156/223 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, mi ez a fene nagy vita a két tábor között. Van, aki eszik húst, s van, aki nem. Hol a probléma? Eleve a kérdést nem értem - illetve értem, inkább az azt követő kommenteket nem. Miért is kellene meggyőznünk az "ellentábort" arról, hogy a mi étkezésünk jobb/egészségesebb, stb, legyen valaki akár húsevő, akár vega. A kérdés akkor lett volna korrekt, ha nem provokációt takar, hanem puszta kíváncsiságot, így viszont sajnos hitelét vesztette. Elszomorító, hogy ennyire intoleránsak vagyunk egymással szemben.

25 éves vegetáriánus nő (most gondolom meglepődtetek)

2011. jan. 28. 22:15
 157/223 anonim ***** válasza:

én nem lepődtem meg..

nem táplálkozás szerint(vega-húsevő) itélem meg az embereket, hanem viselkedés alapján(toleráns-kötekedő)

hogy ki melyikbe tartozik, azt nem az ebédje dönti el.. és szerintem fölösleges is ezen lovagolni. ha mindenki ugyanazon a véleményen lenne/azonosos ízlése lenne, elég sz*r világban élnénk :)

2011. jan. 28. 22:27
 158/223 anonim válasza:
100%
Már próbálkoztam de pár hétnél tovább nem ment, de anyum több hónapig nem evett húst, és akkor nagyon finom szójából, tofuból és kölesből készült ételeket ettünk, most is szoktunk enni vegafasirtot, ami mennyei, és a krisnások ételei is finomak. Ha nagyon megerőltetném magam (a Föld védelmének érdekében, mert környezetvédő vagyok), akkor tuti menne, de így sem eszem gyakran, és akkor is csak kis mennyiségben, sok tésztával, zöldséggel, körettel.
2011. febr. 2. 02:12
 159/223 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ragadozónak születtem. Vadállatnak, vadásznak tartom magam. A hús a lételemem. Minden nap hússal táplálkozom, ennek köszönhetően erősebb vagyok mint egy vaddisznó és gyorsabb mint egy szarvas. Ha kell puszta kézzel verekszem meg a táplálékomért, akár egy oroszlánnal is szembe szállok, azután pedig jóízűen lakmározom a húsából.
2011. febr. 10. 09:30
 160/223 anonim ***** válasza:
54%

Egy kis segítség azoknak, akik még nem döntötték el, hogyan szeretnének táplálkozni:

Dr.Ralph Bircher : Szigorúan bizalmas (A táplálkozástan titkos dokumentumai)

[link]

A könyv rávilágít arra is, hogy sok esetben csupán tévedés, avagy hiányosság, amit a szakavatott(?) emberek meggyőződése takar.

2011. febr. 11. 13:48
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!