Miért NEM vagy vegetáriánus?
jamie oliver egy műsorában épp arról volt szó, hogy francia o.-ban azon a területen élnek a legtovább emberek, ahol kiemelkedően magas a sajt és kacsazsír/kacsahús fogyasztás..
mégse a nyúlkaja a csodaszer? :P
ma 22:55!
Te azt fújod,amit te hiszel el, én meg azt, amit én. Az összes vegás kérdést azonnal megszálljátok, már csak ezért is bátorkodom hozzászólni ehhez a kérdéshez, arról nem is beszélve, hogy időközben többször is meg lettek szólítva a vegák.
"Az összes vegás kérdést azonnal megszálljátok"
Ez a kérdés hozzánk lett intézve. Amúgy én nem szoktam megszállni a vegás kérdéseket, sőt, kérdezni szoktam, ugyanis van pár vega kaja, amit örömmel fogyasztok.
(írnék szívesen privátot, amiben elmondom a véleményem, de nem vesztegetem az időm felesleges dolgokra)
Soha nem értettem, mi ez a fene nagy vita a két tábor között. Van, aki eszik húst, s van, aki nem. Hol a probléma? Eleve a kérdést nem értem - illetve értem, inkább az azt követő kommenteket nem. Miért is kellene meggyőznünk az "ellentábort" arról, hogy a mi étkezésünk jobb/egészségesebb, stb, legyen valaki akár húsevő, akár vega. A kérdés akkor lett volna korrekt, ha nem provokációt takar, hanem puszta kíváncsiságot, így viszont sajnos hitelét vesztette. Elszomorító, hogy ennyire intoleránsak vagyunk egymással szemben.
25 éves vegetáriánus nő (most gondolom meglepődtetek)
én nem lepődtem meg..
nem táplálkozás szerint(vega-húsevő) itélem meg az embereket, hanem viselkedés alapján(toleráns-kötekedő)
hogy ki melyikbe tartozik, azt nem az ebédje dönti el.. és szerintem fölösleges is ezen lovagolni. ha mindenki ugyanazon a véleményen lenne/azonosos ízlése lenne, elég sz*r világban élnénk :)
Egy kis segítség azoknak, akik még nem döntötték el, hogyan szeretnének táplálkozni:
Dr.Ralph Bircher : Szigorúan bizalmas (A táplálkozástan titkos dokumentumai)
A könyv rávilágít arra is, hogy sok esetben csupán tévedés, avagy hiányosság, amit a szakavatott(?) emberek meggyőződése takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!