Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki etikai okokból lett...

Aki etikai okokból lett vegán, hogy egyezik ki ezekkel?

Figyelt kérdés

Aki azért döntött úgy, hogy vegán lesz, mert nem akarja kihasználni az állatokat az hogy egyezik ki az alábbiakkal?

A gyümölcsösökben a virágok beporzására méheket használnak.

Bizonyos sörmárkák halpikkelyeken szűrik át a sört.

Egyes afrikai banánültetvényeken majmokat használnak a banán leszedésére.

A legtöbb gyógyszet állatokon tesztelik.

A földet állatok trágyájával trágyázzák.

stb.

2022. máj. 25. 16:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 anonim ***** válasza:
81%

"A nagy mennyiségben termesztett zöldségeket/gyümölcsöket zárt üvegházakban termesztik."

Te már láttál olyan gyümölcsöst, ami üvegházban van? Mert én még nem, márcsak azért sem, mert technikailag is kivitelezhetetlen lenne több hektárt üveg alatt tartani!

2022. máj. 25. 17:36
 32/146 A kérdező kommentje:

#25 Mi az a határ ami még belefér és mi az ami nem? Én eddig azt hittem, hogy a vegánok törekednek arra, hogy ne használják ki az állatokat, de ezek szerint tévedtem.

Akkor a következő kérdés: mi a vegánság lényege?

2022. máj. 25. 17:37
 33/146 anonim ***** válasza:
98%
Légyszi küldj egy üvegházas gyümölcsöst :D Sose láttam még.
2022. máj. 25. 17:39
 34/146 anonim ***** válasza:
81%
Oh, tuti te vagy az, aki egyszer megkérdezte, hogy a vegánok a vegán ételeknek miért nem adnak saját nevet :D
2022. máj. 25. 17:40
 35/146 A kérdező kommentje:
#31 Élőben még nem, de attól még tudom, hogy van ahol így termesztik nagy tételben. Elég sok helyen. Google, youtube a barátod :)
2022. máj. 25. 17:40
 36/146 A kérdező kommentje:

Tessék:

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 25. 17:41
 37/146 A kérdező kommentje:
2022. máj. 25. 17:42
 38/146 anonim ***** válasza:
19%
33-as tájékozatlan vagy. Meg itt csak az van hogy a vegánok kötekednek, mert nincs logika abban aminek hívják magukat. Pont olyan ez mint a katolikus vallás :D
2022. máj. 25. 17:43
 39/146 anonim ***** válasza:
89%
Én leginkább az iparágat ítélem el, amely érző lényekre épült. Semmi gond nem lenne a húsevéssel de átestünk a ló túloldalára. Nem tudom itt ki mit szólna, ha egy “intelligensebb” lény minket tartana úgy ahogy mi egyes állatokat. Ez természetellenes számomra es emiatt nem eszek húst, ezt nem szeretném támogatni.
2022. máj. 25. 17:44
 40/146 anonim ***** válasza:
86%

Azt hiszem elég érthetően írtam le az imént.

De akkor tessék: [link]

"Veganism is a philosophy and way of living which seeks to exclude—as far as is possible and practicable—all forms of exploitation of, and cruelty to, animals for food, clothing or any other purpose; and by extension, promotes the development and use of animal-free alternatives for the benefit of animals, humans and the environment. In dietary terms it denotes the practice of dispensing with all products derived wholly or partly from animals."

2022. máj. 25. 17:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!