Aki etikai okokból lett vegán, hogy egyezik ki ezekkel?
Aki azért döntött úgy, hogy vegán lesz, mert nem akarja kihasználni az állatokat az hogy egyezik ki az alábbiakkal?
A gyümölcsösökben a virágok beporzására méheket használnak.
Bizonyos sörmárkák halpikkelyeken szűrik át a sört.
Egyes afrikai banánültetvényeken majmokat használnak a banán leszedésére.
A legtöbb gyógyszet állatokon tesztelik.
A földet állatok trágyájával trágyázzák.
stb.
Már írtam, hogy először kérdeztem vegánsággal kapcsolatban. Nem tudom, hogy ki az a vegán brassói, de, hogy nem én az biztos.
Én is írhatnám, hogy biztos te vagy vegán tökfőzelék,
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__117552..
1000%-ra tudom.
Ránéztem már arra a vegán brassóira, mert már többen írtátok. Én nem érzem úgy, hogy pont úgy válaszolnék. De tőlem azt gondolsz amit akarsz.
Az élet más, fontosabb területén azért vigyázz, hogy miből milyen következtetést vonsz le, mert ezek alapján (szerinted pont úgy válaszolok, BIZTOS ugyan az vagyok) máshol is belefuthatsz egy téves következtetésbe, amiben 100%-ig biztos vagy.
"42 ugye :D
38 te vagy a tudatlan.
Téged nem basztatnak hogy húst eszel, minket igen, hogy nem eszünk. Egyébként ez a csávó állandóan a vegánokkal van elfoglalva, ez valami fétis lehet neki. Bármit mondasz neki, nem fogja megérteni, teljesen felesleges erőlködni. Mindjárt küldök egy korábbi kérdését."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!