Ételek, italok - Gyakori kérdések
Főzés során ha úgy adódik melyik anyag használata előnyösebb élettani szempontból: zsír (sertés szalonna kisütve) vagy étolaj?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Hogyan kell tortára olyan krémet készíteni, amivel habzsákba betöltve tudom díszíteni, és írni is rá?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Csináltam tegnap fasírtot és fedő nélkül hagytam kihülni. Ilyenkor beköpheti a légy vagy csak a friss húsokat köpi be?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Cukrászdában ugy árulnak tiramisut és milyen árban mozog egy adag és mennyi az az adag?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Milyen alalpanyagok kellenek a lángoshoz? Hogyan kell elkésziteni, mármint miből mennyi kell?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Ha este fél 7-kor eszek egy félszelet fehérkenyeret, margarinnal, meg aprított, növényi olajban lévő tonhalat, sok zöldséggel (paradicsom, uborka), és ennyi, akkor az hízlal?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!