Szeretnék eltenni lecsót télire, üvegben. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Már többször próbáltam, de csak kevés volt ami ehető maradt, mert vagy megromlott, vagy lett neki egy irtó büdös szaga. Úgy csináltam, hogy kicsit megpároltam a cuccot olajon, bele üvegbe, tetejére olaj, rá a tartósító, és mégis. Mit csinálok rosszul?2008. aug. 6. 16:22
1/4 anonim válasza:
semmit. Szerintem is a fenti módon kell eltenni. Lehet a spájzoddal van a gond.
Próbáld dunsztolni az üveget. Az is segít a tartósítás sikerességében!
2/4 anonim válasza:
Mi tartósítószert sem teszünk bele, viszont a tetején 1cm zsír gyűlik össze, ami tökéletesen lezárja. Dunsztolás kell. Felhasználáskor a kemény zsírt leszedjük, és maga a lecsó teljesen zsírmentes. Akár 3 évet is elvan, pedig nyáron a szekrényben akár 35 fok is lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
száraz dunsztba raktam. Becsavartam csomó pokrócba és be az ágyneműtartóba. Vagy máshogy kell?
2008. aug. 6. 18:40
4/4 anonim válasza:
Ott rontottad el,hogy olajjal csináltad!Zsírral kell, az a tetején marad és így tartósítja a lecsót.Felhasználás előtt pedig le kell szedni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!