Mivel lehet még a gófrit tolteni lekvár és nutellán kivul? Esetleg nem édesen.
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 19:33
1/8 anonim válasza:
porcukros darált dióva, fahéjjal, kakaóval, porcukorral, eper öntet stb... tejszín
2/8 anonim válasza:
huh bocsi, a nem édeset nem vettem figyelembe. Pl a meggy v ribizli lekvár nem édes, de mégsem snassz, hogy csak lekvár.
3/8 anonim válasza:
Szia. Csinálhatsz sós gofrit is, csak hagyd ki belőle a cukrot! Tehetsz rá fűszeres vajat is, úgy is nagyon finom
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon Drágák vagyok a válaszokat,koszonom!
Puszy Nektek!
2008. aug. 6. 20:55
6/8 anonim válasza:
nálunk a puding + gyümölcs + tejszínhab a nyerő
sósan el tudnám képzelni tejfölös-sajotsan, mint a lángost, nyamm..
7/8 anonim válasza:
Igaz ez édes de mi imádjuk.
Mogyorókrémmel megkenni bele banán karikákat tenni. Mellé pedig tejszínhabot nyomni.
Isteni próbáld ki!
8/8 anonim válasza:
nem tudom mi a neve annak,amivel a mézeskalácsot szokás díszíteni(tojássárgátját felvered habnak és bele porcukrot) és én ebbe szoktam még kókuszreszeléket tenni és rá a gofrira...isteni...vagy megkenem nutellával és megszórom kókuszreszelékkel...sós gofrit a múltkor úgy ettem,hogy lilahagymát,sajtot és tejfölt tettünk rá,meg volt vmi körözött szerű isteni dolog,amit nagyim csinált..de szerintem bármilyen pástétommal finom lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!