Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyünk a palacsintába ha...

Mit tegyünk a palacsintába ha nincs itthon : lekvár és kakaó sem?

Figyelt kérdés
Most így hirtelen rám jött hogy sütni akarok palacsintát de nincs itthon semmi olyan amit tehetnénk bele... bolt nincs nyitva..
2011. szept. 25. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg egy kis túró, tejföl, valami?


Akár a vanília cukros, citromhéjas tejföl sem lehet rossz végső esetben..


Valamilyen puding? (Akkor már gofrit is készíthetsz.. :) )


Vagy készíts sósat, abba pedig szinte bármit készíthetsz zöldségekből, vagy valamilyen húsból, a fantáziád szab határt! :)

2011. szept. 25. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tehetsz a tésztájába reszelt almát fahájjal,vagy tölteléknek fahéjas porcukrot,almát,túrót..
2011. szept. 25. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én is a pudingot ajánlom, vagy esetleg fahéjas cukor...
2011. szept. 25. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Legvégső esetben én megcukroznám :/.
2011. szept. 25. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

- puding

- mák/dió mézzel

- befőtt pudinggal/mákkal

- reszelt alma+fahéj

- tejszínhab

- tábla csokit megolvasztasz és máris van kakaókrémed

- bmilyen gyümölcsből püré (majdnem lekvár lesz)

- túró+porcukor

- mazsola+gyümölcsszörp


- reszelt sajt+tejföl

- csíkokra vágott szalámi+sajt

- mint a hortobágyi

2011. szept. 25. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ha puding sincs, de van helyette tej, cukor, liszt, vaniliás cukor, és tojás akkor tudsz sodót csinálni mellé.
2011. szept. 25. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem az egyik kedvenc palacsintám az, amiben cukor és pici citromlé van. nagyon fincsi :)

Meg a nutellás és a fahéjjas cukros. Ezek sincsenek otthon?

2011. szept. 25. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

ha tej, tojás van, tudsz madártejszerű sűrű krémet főzni, vaniliáscukorral.megtöltve, feltekerve jénaiba teszed. a fehérjét egy kis cukorral jó kemény habbá vered, amit a tetejére simítasz.

addig sütöd, mig hab pirulni nem kezd. ha van gyümölcs, a vaniliás krémbe azt is lehet tenni.

2011. szept. 25. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
én szeretem az (az édes)palacsintát sósan ,de simán k cukorral is jó ja még őrölt fahéj!
2011. szept. 25. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
kompót, befőtt, margarinból és cukorból és tojásból kikeversz krémet, darált mák, dió, mandula, káposzta, mogyoró, pisztácia, aszalt gyümölcs, nyers gyümölcs, fahéj, pudingok, mazsola, étcsokt, csokik felolvasztva, simán cukor, vaniliáscukor, méz, túró, hús, hal, krumpli, zöldségek-ezeket persze sósan készísd el a tésztáját
2011. szept. 25. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!