Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diós-rácsos süti, lekvár...

Diós-rácsos süti, lekvár nélkül? :- (

Figyelt kérdés
Elkészült a sütim és ahogy tettem be a sütőbe,rájöttem,hogy hoppá,a baracklekvár meg kimaradt :-( Nagyon el vagyok keseredve :-( Már utólag nem lehet tenni semmit,ugye? Tálaljam mellé?Nagyon száraz lesz így?Pedig olyan jól néz ki! :-(
2011. okt. 28. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehető akár lekvár nélkül is, de szeletelés előtt kend a tetejére, mégse legyen annyira száraz.
2011. okt. 28. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor ragadni fog,nem?
2011. okt. 28. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

a rácsok közé a hézagokba kiskanállal pötyögtess lekvárt.

mint, ha direkt dekoráció lenne:)

2011. okt. 28. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól tartok, a darabolásnál lesz gondod. Száraz lesz a töltelék, és ki fog szóródni, mert nincs benne a leki, ami összefogná.

Majd írd meg mi lett, hogyan oldottad meg!

2011. okt. 28. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül is nem csináltam vele semmit!Nem volt gond a darabolásnál sem :-) Elfogyott :-) Nekem egy picikét száraz volt,de Apukám pl. (ő imádja az édességet)tegnap este egyszerre 5 db-ot evett meg állva :-))) Férjem is azt mondta kávéhoz a legtökéletesebb!Azért legközelebb megpróbálom nem kihagyni,úgy még tutibb lesz!!
2011. okt. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!