Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért ajánlott a faggyút leszedni a marha lábszárról, miért lesz rosszabb ha rajta hagyom (pörkölt készül)?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Régen (vagy 4o évvel ezelőtt) a boltokban is ropogós héju zsemléket árultak. Mi volt a titok?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Gyrosban szokott sokszor lenni, roppanós, édes, nyers lilakáposzta. Hogy van elkészítve?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Ha este igazándiból semmit sem kéne már enni, miért pont akkor esik a legjobban az evés?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Rizs párolása Remoskában (vagy sütőben). Ha 3 dl rizst párolunk 20 percig, akkor 6 dl rizst 40 percig kell párolni? Vagy mennyit meddig?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!