Mit szoktatok enni és inni a munkahelyen? Minden reggel mentek boltba? Rendeltek?
Én szinte mindig viszem magammal itthonról. Reggelire és ebédre.
Ha kollektív ebéd rendelés van akkor szoktam beszállni én is.
Reggelire szendvicset, joghurtot, zabpelyhet.
Ebédre pedig amit előző nap főztem.
Van hogy veszek valamit a városban, van, hogy viszek itthonról.
Van mikró és hűtő, szóval ételhordóban teljesen jól elvan.
Általában tegnap esti maradékot viszem, ha viszek. Pl tészta ételek, saláták hideg hússal, rizs hallal, pogácsa, stb.
Ha veszek az pl joghurt meg egy kifli, esetleg egy gabona szelet és gyümölcs, ilyesmik.
Ezeket így is, úgyis meg kell venni, úgy ahogy van. Ha frissen veszem, jobb is, mert nem kell végigbuszoznia az utat velem oda vissza, meg mert frissebb is a gyümölcs, pékáru.
Sajnos elég egészségtelenül most egy fél éve, minden reggel pékárut reggelizem, mert nagyon korán járok messzire, és a páromat sem akarom reggel felébreszteni reggelikészítéssel, plusz próbálok időt spórolni, inkább aludni. Ebédre rendelt kaját eszek az egyik ilyen szolgaltatotol, igy egesz normalis aron, fole, hogy vagy kis adagot rendelek, vagy 2 napra 1 adagot. Vacsorám sem egeszsegesebb, melegszendvics, néha főtt étel, mogyorovajas szendvics, piritos, felvagottas kenyerek.
Mikor idealisabbak voltak a korulmenyek munka szempontjabol, akkor reggelire feherjes zabturmixot ittam, vagy salatat ettem krutonnal, maximum napkozben zöldség vagy gyumolcs becsuszott, ebedre ugyanezt, amit most, vagy neha volt ido fozni elozo este es csirkerizs vagy hasonló, és vacsira is egy fokkal egibbet, de hasonlokat. Zsírosabb is lettem most sajnos, valszeg hiztam is par kilot. Teljesen masik életmód, vissza kéne váltanom. Plusz mostmar edzeni sincs annyi idom, mint korabban, a sok utazas miatt. 1 oraja ertem haza. Remelem sikerul melohelyet valtani es rendbe johetek. Napkozben ott is, itt is vizet iszok maximum teat. Neha 1-1 kave, de odafigyelek a koffeinbevitelre, felezesi idejere, urulesere, hogy ertelme is legyen inni, meg nem rossz minosegu 100ftos gepi kavet inni.
28/F
Nem szeretek munkahelyen enni, úgyhogy semmit. Inni vizet, néha kávét.
Ha esetleg megéhezem, akkor leugrom a közeli kisboltba egy szendvicsért.
Reggelizni nem szoktam, csak vacsizom otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!