Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiszakadt hátul a vászon...

Kiszakadt hátul a vászon nadrágom. Reggel, amikor felvettem, nem vettem észre. Látszik sajnos. Munkahelyemen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szept. 3. 13:02
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
nagyon zavar és kellemetlen, tuti sokan észrevették.
szept. 3. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Maradj ülve.
szept. 3. 13:05
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

lehet kínai boltban van cérna meg tű, de nem vagyok biztos benne.

amúgy hozd fel témának és akkor meg már nem ilyen titkos és nem érzed hülyén magad miatta.

szept. 3. 13:08
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha reggel óta van rajtad most meg mindjárt kettő szóval megreckírozom du. 14/14.30-ig dolgozol relatíve már mindegy.

Bárkitől kérhettél volna tűt meg cérnát idösebbeknél általában van de én 31 vagyok nálam is van. Kérj valakitől pulcsit hogy eltudd takarni

Küldj el valakit varrókészletért, vegyen egy nagyon olcsó nadrágot ilyenek.

szept. 3. 13:12
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Ja vagy ha irodán vagy kérj tűzőgépet tűzd össze hazáig talán kitart
szept. 3. 13:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Köss a derekadra egy inget, hazafelé meg vegyél egy nadrágot a turkálóban, kínaiban.
szept. 3. 13:22
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben lehet tü-cérnával megvarrni, feltehetöen nem a varrás engedett el, a szakadást bevarrni meg általában nincs elég plusz anyag
szept. 3. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én simán meg merném kérdezni, hogy van-e valakinél tű meg cérna, mert elengedte a varrás a nadrágomat. Valakinél biztosan lesz.

Ha olyan a munkahely, hogy van bent zárható saját szekrény, lehet bevinni váltóruhát, tartalék fehérneműt, váltócipőt is ilyen vészhelyzetekre.

szept. 3. 14:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy felsőd? Kösd a derekadra, jöttem már haza én is úgy.
szept. 3. 14:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett belőle
szept. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!