Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiszakadt hátul a vászon...

Kiszakadt hátul a vászon nadrágom. Reggel, amikor felvettem, nem vettem észre. Látszik sajnos. Munkahelyemen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szept. 3. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor már fent van redditen biztos,vagy valami videómegosztón.:D

Annyi eszed nincs hogy a csajoktól segitséget kérj,vagy egy tűzőgéppel összetűzd vagy ezer megoldás van.

Ha rejtegeted az ciki mert látványos,de ha felvállalod akkor még poénos is lehet és mindenki jót nevet,de segitenek.

Kiszakadt a gatya,kilátszik a pitsa.:D

szept. 3. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja,amugymeg már mindegy ha eddig nem oldottad meg.
szept. 3. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Ha van váltás nadrágod erre az esetre bekészítve a munkahelyen érdemes lenne átvenned..
szept. 3. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Én belülről ragasztószalaggal húznám össze.
szept. 3. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Ha volna neki nem tette volna fel a kérdést.
szept. 3. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
15-ös :)) Hogyha azt is le kell írni, hogy foltozd meg, vegyél újat, kérj másikat vagy menj haza átöltözni, akkor a baj már nem kicsi...
szept. 3. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
16-os: MA szakadt el, a legtöbb munkahelyen nem lehet foltozgatni, föleg, mert nincs is mivel, meg nem lehet csak úgy hazaszaladgálni sem! Másikat meg kitöl kérne???
szept. 3. 17:55
 18/18 anonim válasza:
Ezért jó, ha van bent egy pót nadrág. Mi van ha véletlenül át azik azon a bizonyos napokon? Vagy egy pulcsival, bluzzal, sállal körül tekered a derekad.
szept. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!