Kiszakadt hátul a vászon nadrágom. Reggel, amikor felvettem, nem vettem észre. Látszik sajnos. Munkahelyemen vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szept. 3. 13:02
11/18 anonim válasza:
Akkor már fent van redditen biztos,vagy valami videómegosztón.:D
Annyi eszed nincs hogy a csajoktól segitséget kérj,vagy egy tűzőgéppel összetűzd vagy ezer megoldás van.
Ha rejtegeted az ciki mert látványos,de ha felvállalod akkor még poénos is lehet és mindenki jót nevet,de segitenek.
Kiszakadt a gatya,kilátszik a pitsa.:D
12/18 anonim válasza:
Ja,amugymeg már mindegy ha eddig nem oldottad meg.
13/18 anonim válasza:
Ha van váltás nadrágod erre az esetre bekészítve a munkahelyen érdemes lenne átvenned..
14/18 anonim válasza:
Én belülről ragasztószalaggal húznám össze.
15/18 anonim válasza:
#13: Ha volna neki nem tette volna fel a kérdést.
16/18 anonim válasza:
15-ös :)) Hogyha azt is le kell írni, hogy foltozd meg, vegyél újat, kérj másikat vagy menj haza átöltözni, akkor a baj már nem kicsi...
17/18 anonim válasza:
16-os: MA szakadt el, a legtöbb munkahelyen nem lehet foltozgatni, föleg, mert nincs is mivel, meg nem lehet csak úgy hazaszaladgálni sem! Másikat meg kitöl kérne???
18/18 anonim válasza:
Ezért jó, ha van bent egy pót nadrág. Mi van ha véletlenül át azik azon a bizonyos napokon? Vagy egy pulcsival, bluzzal, sállal körül tekered a derekad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!