Milyen vegetáriánus hortobágyi palacsinta recepteket ismertek?
Szójagranulátumot vagy búza alapú húspótlót használnék hús helyett, ha nekem kellene megcsinálnom. Pl. ilyet:
Nekem eddig leginkább a gombás változat ízlik, a szóját nem szeretem, a szeitan viszont szintén jó ízü.
(Az 1-es/3-as meg annyira ostoba, begyepesedett valaki, akinek semmi fantáziája sincs, jobb lett volna, ha nem írt volna hülyeségeket!)
A google-s teljesen fölösleges, mert azon mindenki túl van, ha ide kiír egy kérdést.
Indoklás: ha beírod a kérdést a google-be, gyakorlatilag ugyanazt a néhány válasz adja ki (a legtöbbet csak saját név alá átmásolva teszi fel más-más valaki), ezen kívül a késöbbi (nem elsö 5-19) válaszok már nem vegetáriánus recepteket adnak, hanem mindent, mai hortobágyi vagy palacsinta!
Másrészt az illetönek csak ennyi telik, minden kérdéshez csak ezt tudja válaszolni, ami egyrészt igen csekély értelmi képességre utal, másrészt meg teljesen értelmetlen ilyennel telespamolmni az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!