1,5 % vagy 2,7 % tejből finomabb a palacsinta tésztája?
Figyelt kérdés
Számomra a sűrűség a lényeg, hogy omlósabb legyen. Köszi a válaszokat!szept. 27. 13:07
1/11 anonim válasza:
2,8-as tejből szoktam, minél zsírosabb a tej, annál jobb lesz a tészta állaga, az 1.5-ös kb. színezett víz.
2/11 anonim válasza:
Nincs nagy különbség, más lesz kicsit az állaga de legtöbben nem veszik észre.
4/11 Justinianus válasza:
Ha a víztől finomabb, akkor az 1,5-össel jobb.
5/11 anonim válasza:
Nem szoktam különösképp válogatni a tejek közt, nekem édesmindegy hogy milyen, mert tényleg minimális a különbség (egyéni véleményem)
7/11 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hiszen szódavizet is szoktunk beletenni.
8/11 anonim válasza:
én csak tejet teszek bele ,szénsavas vizet nem.
9/11 anonim válasza:
Én csak vizet teszek bele, tejet nem, szerintem nincs különbség, már többször rákérdeztek, hogy mitöl lyen finom, könnyü a palacsinta nálam.
10/11 anonim válasza:
Minél zsírosabb, annál jobb. Nemcsak palacsintához, bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!