Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintáb valami amitől...

Palacsintáb valami amitől finomabb lesz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszerű palacsintáról beszélünk akkor a szódavíztől lesz a legfinomabb.De a reszelt alma a palacsinta tésztába keverve igazi különlegesség.Kicsit vastagabb lesz és picivel lassabban kell sütni de fahéjas porcukorral megszórva isteni finom.Megyek sütök is gyorsan ! ;)
2012. febr. 20. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor a tojásokat kettészedem és a fehérjét habbá verem, majd legvégén a tésztához ovatosn hozzákeverem.

Ilyenkor nem szoktam tölteni csak citrommal meglocsolom és fahéjas porcukorral megszórom.

2012. febr. 20. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám tejsavót rakott bele és extra puha lett tőle a tészta. Amúgy ha különleges palacsintát szeretnél,akkor pl. gundel palacsinta. Időigényes,de megéri.
2012. febr. 20. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kevés só, szódavíz
2012. febr. 20. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

próbáld ki a csúsztatott palacsintát... isteni finom és egyszerű.csak az egyik felét kell szépen megsütni, tálra csúsztatni,a "nyers" felét megszórni vaniliás cukorral, vagy cukros kakaóval, és haladni végig.az utolsót nem csúsztatjuk, hanem szemből borítjuk rá.

melegen, de hidegen is nagyon finom krémes.

2012. febr. 20. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!