Palacsintáb valami amitől finomabb lesz?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 15:49
1/5 anonim válasza:
Ha egyszerű palacsintáról beszélünk akkor a szódavíztől lesz a legfinomabb.De a reszelt alma a palacsinta tésztába keverve igazi különlegesség.Kicsit vastagabb lesz és picivel lassabban kell sütni de fahéjas porcukorral megszórva isteni finom.Megyek sütök is gyorsan ! ;)
2/5 anonim válasza:
Valamikor a tojásokat kettészedem és a fehérjét habbá verem, majd legvégén a tésztához ovatosn hozzákeverem.
Ilyenkor nem szoktam tölteni csak citrommal meglocsolom és fahéjas porcukorral megszórom.
3/5 anonim válasza:
Nagymamám tejsavót rakott bele és extra puha lett tőle a tészta. Amúgy ha különleges palacsintát szeretnél,akkor pl. gundel palacsinta. Időigényes,de megéri.
5/5 anonim válasza:
próbáld ki a csúsztatott palacsintát... isteni finom és egyszerű.csak az egyik felét kell szépen megsütni, tálra csúsztatni,a "nyers" felét megszórni vaniliás cukorral, vagy cukros kakaóval, és haladni végig.az utolsót nem csúsztatjuk, hanem szemből borítjuk rá.
melegen, de hidegen is nagyon finom krémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!