Sóskakrémet hogyan kell elkészíteni? Spenót vagy sóska a finomabb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 10:53
1/7 anonim válasza:
A spenotot szeretem : sóskát még nem csináltam.
2/7 anonim válasza:
Krémez még egyikből sem csináltam,de a sóskát nem szeretem.
3/7 anonim válasza:
Sóskát szeretem, spenótot nem. Szóval nekem a sóska a finomabb.
4/7 anonim válasza:
Én a sóskát szeretem, a spenótot csak megeszem. Én nem szoktam pirítani, a még fagyott krémet vízbe rakom és felteszem főni. Sót, ételízesítőt, cukrot teszek hozzá, meg egy pici borsot is és főzöm pár percig, majd tejfölösen habarom be.
6/7 A kérdező kommentje:
Na remek! :D
Többieknek köszönöm szépen!! :)
2012. jan. 14. 11:39
7/7 anonim válasza:
kevés zsiradékon felolvasztod a fagyott krémet (vagy előtte egy kicsit megmikrózod) utána habarással, vagy vékony rántással sűríted. a sóskába kell egy kis cukor is, mert irtó savanyú, a spenótba én préselt fokhagymát és borsot szoktam tenni.
szeretni a spenótot szeretem jobban:))
anyum a spenótba áztatott zsemlét is tesz, és kis tejjel is felengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!