Sóska főzelék recept mirelitből?
Én így szoktam:
Pici olajon megpárolom, majd lisztet tejjel simára keverek és azzal habarom, aztán még lehet tejjel hígítani, attól függ, milyen sűrűre szeretnéd. Én szoktam cukrozni. imádom mirelitből, nagyon gyorsan készen van.:)
Köszi a tippeket.
A végén anyum receptje lett
Lábasba a sóska fagyottan ott hagyom kiengedni a tűzön majd takarékon fedő alatt rotyogtatom tovább. 2e.k. liszt 1dl tej 1 csipet só ezekkel elkeverem. Majd 1 nagy pohár tejföl ,annyi cukor ,hogy legyen íze meg 1 db tojás bele. És kész...sok cukrot raktam bele a svanyús íze miatt ,de még pici így is maradt neki...párom tanácsolta a késhegynyi szódabikarbónát elvileg az elveszi a maradék savanyúját is...na ezt persze evés közbe mondta így ha holnap felrottyantom majd teszek bele azt is és majd kiderül...de addig is 2 tányérral evett belőle tehát rossz csak nem lett :) csináltam hozzá tükör tojást és krumpli pürét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!