Ízben mennyire különbözik egymástól, miben más a kacsa-, ill. libamáj, mint a csirkemáj? Sokkal finomabb? Mert árban van különbség.
A sovány (értsd:nem kényszerhizlalt) májak a csirke szintjén mozognak, sőt, szerintem a csirke finomabb.
A hízott kacsa- vagy libamáj, az a prémium kategória.
Bár van aki nem szereti, én nagyon kedvelem.
Nekem a csirkemáj ízetlenebb és szárazabb,mint a másikak.
A hízott kacsa,és főleg a libamáj viszont nem csak finom,hanem omlós is.
Ha ennyire vizes a csirkemáj, lehet, hogy nem is lenne olyan nagy luxuskiadás a kacsamáj. Lehet, hogy megérné az árát.
Bár nem tudom, milyen árban van most.
Törölve lett az 1. válasz. Hova tűnt?
Pedig csak annyit írtak, hogy a csirkemáj vizesebb, mint a többi, meg nem olyan finom.
Ez vajon moderátori hiba?
Libamájat még nem ettem, kacsát igen. Szerintem nagyon finom, nekem sokkal jobban ízlik mint a csirkemáj. Egyszerűen ízesebb, kevésbé száraz, és valami isteni. Mamámnak voltak kacsái és tyúkjai, azok voltak a tesztalanyok, a bolti kacsamáj nem tudom milyen, gondolom van eltérés a tartásmód különbözősége miatt.
Egyszer érdemes megkóstolni, egy alkalmat még talán a pénztárca is kibír (ha nem így lenne, feltételezem nem merült volna fel benned a kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!