Mezei Bea kérdése:
Ti, hogy Csináljátok a reszeltmájat?
Figyelt kérdés
Van 1kg re csirke májam. Szeretnèk reszelt májat kèsziteni, de eddig sosem sikerült, pedig receotröl csináltam. Mindig kemény kicsit. Segitsetek lègyszives! Ti Milyen recept alapján csinàljàtok?2011. nov. 24. 12:03
1/11 anonim válasza:
Olyan nincs hogy RESZELT MÁJ!! Resztelt máj van és talán túl sok ideig pirítod, azért lesz kemény! De az is lehet, hogy a húst veszed rossz helyről és már öreg a máj és rágós.
3/11 anonim válasza:
Ha sozod sutes kozben, az megkemenyiti. Sot csak akkor szabad rakni ra, mikor mar levetted a tuzrol.
4/11 A kérdező kommentje:
igen meg,ès bocsi,hogy elirtam :)
2011. nov. 24. 12:20
5/11 A kérdező kommentje:
Ok,akkor nem sozom meg többet.
2011. nov. 24. 12:21
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! ;)
2011. nov. 24. 12:31
8/11 anonim válasza:
csatlakozom, csak a végén szabad sózni, mert egyébként kemény lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
koooszi
2011. nov. 24. 14:54
10/11 doboszoli válasza:
Nyugodtan sózzad a csirkemájat!
Megtisztítom, megmosom.
Zsíron bőven dinsztelek félfülre vágott hagymát, erre kerül a máj.
Megsózom, borssal, fokhagymával, majoránnával ízesítem.
Erős tűzön pirítom. Ha nem véres, készen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!