Hogy finomabb a rántott fagyi? Dupla panírral (Kókusz-tojás-prézli-tojás-prézli), vagy palacsinta tésztásan?
azaz! Én is ezt a videót néztem!
Palacsinta tésztás lesz!
Megírom, hogy milyen lett!
Tészta a hűtőben, fagyi a fagyasztóban gombócokra szedve...
A Rumos csoki öntet már elkészült :D
Legfeljebb elolvad a fagyi sütés közben de nem gondolom, hogy úgy rossz lenne! Sőt! Biztos úgyis finom!
Drukkoljatok!
uhh...
NAGYON NAGYON JÓ VOLT!!! ÉS NAGYON LAKTATÓ!
OLYAN VOLT MINT A VIDEÓBAN!
Nem győztem sütni, olyan gyorsan ették a vacsora vendégek! Sorban állás volt! Megkérdeztem, hogy ki kéri a következőt egyszerre két tányért is nyújtottak!
A 16 hónapos fiam tetőtől talpig tiszta csoki volt :D a homloka, az álla, az orrába is került egy kicsi :D
Sűrűn lesz ezek után!
Nagyon egyszerű!
A kétkedőknek:
Nagyon sűrű palacsinta tészta, kőkemény fagyi gombócok (reggel tettem Őket a fagyóba, és este sütöttem)
Forró olajba (tésztát cseppentettem bele hogy jó-e már)
egyesével pakoltam, hogy ne hűtse ki az olajat!a palacsinta tésztából úgy vettem ki hogy egy kést szúrtam bele és egy villával toltam le róla. kb 20-25 másodpercet sütöttem de addigra már lebegtek is az olajban!
Tele vagyok...
2 gombócot tudtam enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!