Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 1,5 % vagy 2,7 % tejből...

1,5 % vagy 2,7 % tejből finomabb a palacsinta tésztája?

Figyelt kérdés
Számomra a sűrűség a lényeg, hogy omlósabb legyen. Köszi a válaszokat!
szept. 27. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Az elhízáshoz meg szívinfarktushoz is.
szept. 28. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!