Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik palacsinta tészta...

Melyik palacsinta tészta finomabb ami szodával, vagy csak tejjel készül?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Tejjel finomabb
2012. aug. 16. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A kettőből együtt sem rosszabb, ha nem szereted az amerikai tipusút, mert csak a tejes az vastagabb.
2012. aug. 16. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
A hagyományos tejjel+szódával készül.
2012. aug. 16. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tejjel és ásványvízzel csinálom :)
2012. aug. 16. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is tejjel plusz szódával csinálom. finom vékony, de így szeretjük.
2012. aug. 16. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a vegyest bírom legjobban!

De csak akkor teszek bele tejet, ha épp van egy kis maradék...

2012. aug. 16. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki.

Én tejjel és szódával készítem.

2012. aug. 17. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!