Melyik palacsinta tészta finomabb ami szodával, vagy csak tejjel készül?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 15:27
2/7 anonim válasza:
A kettőből együtt sem rosszabb, ha nem szereted az amerikai tipusút, mert csak a tejes az vastagabb.
3/7 anonim válasza:
A hagyományos tejjel+szódával készül.
4/7 anonim válasza:
Én tejjel és ásványvízzel csinálom :)
5/7 anonim válasza:
Én is tejjel plusz szódával csinálom. finom vékony, de így szeretjük.
6/7 anonim válasza:
Én a vegyest bírom legjobban!
De csak akkor teszek bele tejet, ha épp van egy kis maradék...
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki.
Én tejjel és szódával készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!