Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az a fjata...

Hogyan készül az a fjata palacsinta féleség amit az amerikai filmekben esznek reggeleire juharsziruppal?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sütőpor van benne és kisebb az átmérője mint a hazainak
2011. ápr. 28. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg vastagabb...:)
2011. ápr. 28. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
[link] kicsit tekerj le és ott a recept! Már ha erre gondoltál! :)
2011. ápr. 28. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt a receptet használom évek óta, amit az előző válaszoló belinkelt. Annyi változtatással, hogy ehhez a mennyiséghez 2 evőkanál kristálycukrot teszek, 1 csomag vaníliás cukrot + reszelt citrom- vagy narancshéjat. Ne ijedj meg, elég sűrű palacsintatésztát kapsz, ha összekevered a hozzávalókat, de nem kell több tej bele, mert így lesz szép magas, levegős a megsült palacsinta. Az első előtt mindig kikenem a serpenyőt vajjal, a többi előtt már nem kell. Lassan süsd, hogy belül is átsüljön. Nagyon finom, nálunk mindig nagy sikere van. Csoki vagy vaníliapudinggal, lekvárral isteni!
2011. ápr. 28. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!