Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon lehet vaníliás cukor...

Vajon lehet vaníliás cukor nélkül palacsintát sütni??

Figyelt kérdés
Azért mert el mentünk a boltba és pont vaníliás cukrot felejtettünk el venni és most nem kész benne de szerintetek lehet úgy sütni gyorsan írjátok kegyszi mert idő van!
okt. 5. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
A tésztába semmiféle ccukor nem kell...
okt. 5. 14:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem kell bele semmilyen cukor??
okt. 5. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Melyik szót nem érted?
okt. 5. 14:59
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Sosem teszek bele vaníliás cukrot.

Én a palacsintatésztába nagyon kevés kristálycukrot teszek, mert így tanultam szüleimtől, de ez sajnos kedvez a letapadásnak. De hát édeskésen szeretem a tésztáját. Anyósom palacsintatésztájában csak só van, és mikor megsül, akkor is enyhén érezni, hogy sós, így kerül bele az édes lekvár, ami érdekes kombináció.

okt. 5. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell bele. A tálalásnál meg lehet vele szórni, de nem fontos. A tésztájába meg semmilyen cukor nem kell.
okt. 5. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

Van édes és sós palacsinta. Téved az, aki szerint nem kell bele (eltérő arányban, de mkndkettőbe kell).

A kevésbé rutinosak szokták kihagynu, mert hajlamos a leragadásra. Az etilvanilin sem olcsó, de a valódi vaníliás igencsak drága.

Lehet bele tenni, de semmi értelme. Nem is mindegyik töltelékkel harmonizál.

okt. 5. 15:30
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell bele
okt. 5. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Van aki tesz bele, van aki nem. Nem kötelező, ahogyan kristálycukrot sem
okt. 5. 17:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Teljesen opcionális hozzávaló. Nem is mindenki szereti benne. Eleinte én is tettem bele, de megfigyeltem, hogy akkor két-három darab után már nem kívánom. És ha benne van, csak édes töltelékkel lehet megenni. Szóval egy ideje nem teszek bele vaníliás cukrot, csak egy kis kristálycukrot. Nem sokat, csak annyit, hogy szép színe legyen. Anélkül nekem mindig sápadt lesz. Mivel nem kimondottan édes a tészta, így nem vagyok limitálva a tölteléket illetően, másnap tehetek bele zöldséget vag húst, sajttal a tetején átsütve, ha nincs kedvem megint édeset enni.
okt. 5. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
A 6. hogy sikerült nullára? Nekem mindegy, csak így semmi értelme korrekt feleletet adni.
okt. 5. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!