Ha a palacsintába cukor helyett édesítőszert teszek, akkor nem fog leégni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 14:49
1/4 anonim válasza:
Nyilván édesítőszere válogatja. Én cukoralkoholokat használok, azok határozottan segíteni szokták a tészták megégését s talán a palacsinta leragadását is, de ez utóbbira nem vennék mérget, mivel én sosem édesítem a palacsintáimat, az a biztos s nem vesztek vele semmit :)
2/4 anonim válasza:
Én a Lidl-ben kapható folyékony édesítőszert teszek bele, eddig még nem volt vele gond. (Egy kis olajat rakok a tésztába.)
3/4 anonim válasza:
A palacsinta tésztájába alig kell cukor, anélkül is jó ízü, ha nem felejtesz el pici sót tenni bele, a töltelék meg eléggé megédesíti, ha édesen akarod enni és ha sós tölteléket teszel bele, akkor is passzol hozzá.
4/4 anonim válasza:
Hát én soha életemben tettem cukrot a palacsinta tesztaba. Minek az? A töltelék elég édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!