Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a palacsintába cukor...

Ha a palacsintába cukor helyett édesítőszert teszek, akkor nem fog leégni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván édesítőszere válogatja. Én cukoralkoholokat használok, azok határozottan segíteni szokták a tészták megégését s talán a palacsinta leragadását is, de ez utóbbira nem vennék mérget, mivel én sosem édesítem a palacsintáimat, az a biztos s nem vesztek vele semmit :)
2018. máj. 13. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
78%
Én a Lidl-ben kapható folyékony édesítőszert teszek bele, eddig még nem volt vele gond. (Egy kis olajat rakok a tésztába.)
2018. máj. 13. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
A palacsinta tésztájába alig kell cukor, anélkül is jó ízü, ha nem felejtesz el pici sót tenni bele, a töltelék meg eléggé megédesíti, ha édesen akarod enni és ha sós tölteléket teszel bele, akkor is passzol hozzá.
2018. máj. 13. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Hát én soha életemben tettem cukrot a palacsinta tesztaba. Minek az? A töltelék elég édes.
2018. máj. 13. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!