Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a süteménybe cukor helyett...

Ha a süteménybe cukor helyett édesítőszert teszek, nem fog hiányozni a tésztából a cukor mennyisége?

Figyelt kérdés
Piskótát szeretnék sütni, liszt nélkül darált mandulát tennék bele. Viszont csak folyékony édesítőm van itthon. Ha azt teszek bele, ugyanúgy fog viselkedni a tészta? Csak mert a cukor térfogata ugye több.
2013. jan. 25. 20:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy ha steviát használnék, annak is sokkal kisebb a térfogata mint a cukornak, mert csak egy csipet kell belőle.
2013. jan. 25. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan édesitöszerrel lehetne megcsinálni, aminek megvan a térfogata is.
2013. jan. 25. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajna tészta másképpen fog "viselkedni". Ebben az esetben keress olyan receptet ami kimondottan édesítőszerhez van.
2013. jan. 26. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!