Kenyér, tészta, krumpli, rizs elhagyásával + cukor helyett édesítőszert fogyasztanék, lehet így fogyni? Többi lent.
+ persze kardió heti 2* (szerda, szombat) intervall kerékpározás, kb. 45perc-1 óra, ill. heti 4* (hétfő, kedd, csütörtök, péntek) Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért (össz 80 perc)+ heti 2* súlyzós (kéz-, és lábsúllyal) edzés, felváltva alsó és felsőtest, majd vasárnap pihenőnap.
Jó lesz ez így?
Cirka 17-22 kg súlyfelesleggel bírok, idén leszek 30 éves, nő vagyok.
Esetleg tippeket is fogadnék, hogy az étkezést hogyan tartsam be, mert nekem az a legnehezebb ://
Tökéletes! Viszont ha nem úgy érted, hogy csak kenyeret, hanem egyben lisztet sem eszel (pl. tésztafélék), akkor még tökéletesebb lesz:)
Egy fogyókúrázó...:)
Szia
Én is ezt a módszert követem. Vagyis nem eszem kenyeret, tésztát, rizst, krumplit, édességet, sütiket. Amit igen: húst zöldséggel, müzlit, zabpelyhet, zöldségeket, és gyümölcsöt, tejtermékeket sok folyadékot, zöld teát. 3 hete kezdtem el, és 5-6 kiló mínuszban vagyok. Mozogni most még nem tudok, de idővel azt is elkezdem. Nekem is még 15 kilót kéne leadni. Kitartást neked! Majd számolj be az eredményről.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!