Mennyi kg, és milyen magasok vagytok, mekkora a derék bőségetek, csípőtök stb. Menyit szeretnétek fogyni, Linkeljetek képet is?
170 cm, 75 kg. 10 kg-t szeretnék fogyni.
képem nincs.
csípő: 94 cm
derék: 75 cm
mell: 96 cm
170cm 56kg
derék:61
csípő:90
mell:85 :/
Fogyni már nem akarok,max 1-2kg ,de az még elfér,majd nyárra nekifutok megint a fogyinak:)
172cm
63kg
köldök alatt: 88cm
köldök felet: 75cm
mell: 98cm
comb: 53cm
kar: 27cm
A 2. válaszoló vagyok.
Most komolyan...MIÉRT LETTEM LEPONTOZVA???????
Amikor csak az adataimat adtam meg?
Nem tudom ,én egyiket se pontoztam le ,csak fel.
Szoktak amúgy bunkók lenni akik direkt azért mennek végig a kérdéseken ,hogy lepontozzanak .
166cm
53 kg
mell:88cm
derék:65 cm
csípő:88cm
comb:52 cm
Szeretnék 2 kilót fogyni, akkor teljesen elégedett lennék, de úgy általában szeretek enni, úgyhogy jó ideje ezen a súlyon vagyok :)
29N
173 cm vagyok és 72 kg, bár nem látszom annyinak.
szerintem, de ti magatok is eldönthetitek, itt vannak a képek rólam: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..
a mellem 87 cm
derék 65
fenék 99
comb 55.
165 cm, 65 kg.
Váll 96 cm
Mell 96 cm
Derék 73 cm
Has (köldök alatt) 88 cm
Csípő 96 cm
Comb 58 cm
Derékból jó lenne fogyni egy tizest, de nincs lokális fogyás, így megszívtam. Csípőm se vmi széles, a seggem sem kerek, szóval cseszhetem. Hiába fogyok, az arányokon nem tudok változtatni... (tavaly ilyenkor így nézett ki a dolog: 77 kg, váll/mell/csípő 105 cm, derék 80 cm, has 94 cm, comb 63 cm.)
170cm,49kg,lány
mell : 81cm
derék : 55cm
fenék : 81cm
comb (legvastagabb helyen) : 43cm
hízni akarok mellre és fenékre,csak nemtudom már mit csináljak hogy sikerüljön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!