Nem bírom megállni! Mégis hogy lehetne fogyni?
Délelőtt iskola, délután tanulás? Miért unatkozol? Találkozz a barátnőkkel, járj el a suliba, valamilyen sportfoglalkozásra (kézilabda, kosárlabda, atlétika), biztosan van valamilyen.
Na meg egyél sok gyümölcsöt! A magas víztartalom miatt eltelítenek, és ráadásul nem is hízlalnak. Most még az alma a nyerő, majd később a narancs lesz a téli hónapokban!
Ha 13 vagy, akkor 7-es vagy 8-as vagy, és 10 perc alatt megtanulsz, akkor te vagy hanyag vagy, vagy zseni.
Csak a matek írásbeli ennyi idő. Ha meg sok gyümölcsöt eszel, akkor nem tudom mitől vagy még éhes. Igyál sok vizet! És ne cigizz, mert a "szükséges" adag egyre nagyobb lesz!
Na és ha a plusz egy óra tesi meg kosár kevés, és időd van, akkor sportolj még valamit! Úszás, konditerem, diáksportkör az iskolában stb...
Vagy csak kocogjál egyet esténként vagy délután! Az ingyen van, és fogyaszt. Vagy vetess egy szobabiciklit.
Ez okés, de azért legalább egyszer, ha elolvassa az ember.
Amúgy én sem szerettem tanulni, de pont akkor szívtam meg, amikor a legjobban tanultam. Amikor meg csak átfutottam, akkor meg sokkal jobban feleltem. Bár én ritkán feleltetem, mert a névsor végén voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!