A palacsintatésztába kell cukor vagy nem? Egyik receptben van, a másikban nincs, úgy látom.
Én szoktam tenni bele, finomabb szerintem. Egy jó minőségű serpenyőben így sem ég oda.
És szoktam töltelék nélkül is enni csak a tésztát. Ezért a cukros verzió a kedvencem.
Igen, a palacsintatészta egy problémás terep. :) De tényleg!
Ha pl. túrós töltelékkel készítem, egy csipetnyi cukrot teszek a tésztába. Ha pl. csokipudingos, akkor inkább nem, vagy inkább a tölteléket cukrozom még, ha úgy érzem.
Így van: ízlés kérdése.
Az ember szereti az edes izt, ezert finomabb ha van benne egy kis cukor, hiszen szebben/jobban pirul a palacsinta es ez a pork finom izt ad a tesztakorongoknak.
Nem szabad viszont sok cukrot beletenni, mert akkor konnyen leragad sutes kozben.
Cukor nélkül készítsem a tésztát. Szeretem azta kettősséget, amit a tészta enyhén sós íze és a töltelék édessége ad.
De zokszó nélkül megeszem az édes tésztásat is. Jöhet bárhogy, bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!