Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyrosban szokott sokszor...

Gyrosban szokott sokszor lenni, roppanós, édes, nyers lilakáposzta. Hogy van elkészítve?

Figyelt kérdés

nov. 14. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nyersen
nov. 14. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokkal édesebb, mint egy sima lilakáposzta nyersen. Legalábbis mostanában a törökben sokkal ízletesebb káposztát szoktak adni.
nov. 14. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Le van reszelve, és tesznek rá valami ecetes levet. Változó ki kit.
nov. 14. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A lilakáposztának is van több fajtája, lehet ez az oka. Illetve a termesztés körülményeitől is függ egy-egy zöldség íze.
nov. 15. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Errefelé nem nyerset használnak, hanem ecetest. Olyasmi mint az a fajta káposztasaláta, amit nem kell eltenni dunsztba, hanem frissen lehet enni (mínusz hagyma meg kömény).
nov. 15. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is valami olyasmi lehet. Konkrét recept ötlet is érdekelne. De majd kísérletezek.
nov. 15. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt citromlé van benne

[link]


Itt ecet és citromlé

[link]


Igazából mindegy milyen savanyúságot adó dolog van, de ez lágyít rajta, meg a só.

nov. 15. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!