Gyrosban szokott sokszor lenni, roppanós, édes, nyers lilakáposzta. Hogy van elkészítve?
Figyelt kérdés
nov. 14. 18:47
2/7 A kérdező kommentje:
Sokkal édesebb, mint egy sima lilakáposzta nyersen. Legalábbis mostanában a törökben sokkal ízletesebb káposztát szoktak adni.
nov. 14. 19:07
3/7 anonim válasza:
Le van reszelve, és tesznek rá valami ecetes levet. Változó ki kit.
4/7 anonim válasza:
A lilakáposztának is van több fajtája, lehet ez az oka. Illetve a termesztés körülményeitől is függ egy-egy zöldség íze.
5/7 anonim válasza:
Errefelé nem nyerset használnak, hanem ecetest. Olyasmi mint az a fajta káposztasaláta, amit nem kell eltenni dunsztba, hanem frissen lehet enni (mínusz hagyma meg kömény).
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is valami olyasmi lehet. Konkrét recept ötlet is érdekelne. De majd kísérletezek.
nov. 15. 18:30
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!