Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hoyg tudom a lilakaposztat...

Hoyg tudom a lilakaposztat edesre csinalni?

Figyelt kérdés
Gyros pitaban szokott oylan lenni meg gyros tal salatajaban lattam mar hogy a kulonbozo zoldsegeket leontik szosszal es a tetejere voroskaposztat raknak aki finom edes , nemtudkm hogy kell azt elkesziteni?
2016. júl. 30. 13:21
 1/3 anonim válasza:
100%
Meg kell dinsztelni egy kis cukorral, plusz lehet hozza tenni pici almat, stb.. Ki hogy szereti. A neten sima dinszteltkaposzta recept alapjan meg tudod csinalni. :)
2016. júl. 30. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A dinsztelés nem jó ebben az esetben, hiába édes az is, mert ott párolt (=puha) a káposzta! Káposztasalátának kell elkészíteni nyersen cukros-sós-ecetes vízzel.
2016. júl. 30. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van kb, le kell szelni nagyon vékonyra a káposztát, le kell enyhén sózni, és hagyni egy darabog, hogy azért némit puhuljon.

Kicsavarva kell az ízletes cukros-ecetes lébe tenni, és abban is hagyni érni. Még finomabb, ha egy kevés lilahagymát is szeletelünk bele.

nagyon finom káposztasaláta, de természetesen a gyrosra kicsavarva, szálasan kell tenni.

2016. júl. 30. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!