Az baj ha a lila káposzta pirítás után koromfekete?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 15:31
1/12 anonim válasza:
A lila káposztát nem pirítjuk, hanem dinszteljük, vagyis kevés zsiradékon pároljuk, lefödve, olykor kavargatva, a saját levében.
3/12 anonim válasza:
Reszelt almával, kevés vörösborral is megbolondíthatod.
7/12 anonim válasza:
A káposztát nem pirítják, hanem párolják, ami tudtommal nem egészen ugyanaz.
8/12 anonim válasza:
7 az én receptem szerint olajban kell cukrot karalelmizálni, a káposztát ebben 1-2 percig forgatni, ezt lehetne akár pirításnak is venni, utána jön a bor és abban párolom.
(Csak a főbb pontokat írtam, lehet még vadítani)
9/12 anonim válasza:
Lehet a lilakáposztát pirítani is, nem csak párolni, csak nem kell megégetni.
10/12 anonim válasza:
A reszelt almást hogy lepontozta a sok proli, mert még nem hallott ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!