Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl korai még mézeskalácsot...

Túl korai még mézeskalácsot sütni?

Figyelt kérdés

Ti mikor sütitek?

Én most hétvégén sütök egy adagot. A hidegtől megjött a hangulatom is és a gyerekek is ennének.

tegnap 18:17
1 2
 1/11 kürtőskalácska ***** válasza:
91%

Törvény nem bünteti.

Nyugodtan süss tényleg finom!

tegnap 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sütök ünnepiesebb sütit is, ha kedvem van miert ne, például itt külföldön hozzáfértem szilvaízhez Lildben megjelent kivételesen véletlenül el is kapkodták.

Készítettem havasi kiflit, hókiflit belőle, azonkívül sajtos pogácsát stb

tegnap 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron is sütnék, ha nem lennék lusta.
tegnap 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én magamnak nem sütnék, mert nekem túl korai, mivel még nincs karácsony+ nem enném meg.

De ha valaki szeretne most enni akkor egyen, egészségére :) Amúgy finom süti csak nekem mindig karácsonyiként maradt meg. A nagymamám is sütött már az idén, és az is nagyon finom volt

tegnap 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. Nekem nagyon karácsonyi hangulata van, emiatt csak decemberben szoktam sütni, annak is inkább a közepe fele. Máskor nem is kívánom. De ettől még nem korai most sem, ha ti már szívesen ennétek.
tegnap 20:01
 6/11 anonim válasza:
Nyugodtan süss nincs időhöz kötve. Csak karácsonykor gyakori kb ennyi. Süss csak finom az. Főleg mázzal😁
tegnap 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:

A svédek vannak oda a mézeskalácsért, már árulják őket dobozban az üzletekben. Néha én is megeszem, es lehet muris sütni, a gyerekek szeretik formázni, de én a bejglit nem adnám semmi pénzért! A diós és főleg a mákos a kedvenceim!

Annál nincs finomabb!

Es ha magyarországon laknák, vásárolnám a bejgliket, vannak cukrászatok ahol jó gazdagon készítik, nem vesződnék vele!

tegnap 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
13%

Olyan szuper sütiket árulnak az üzletekben, rétesek stb mint az álom! Ki a fene kínlódna otthon?

Csak ha van kisgyerek.

tegnap 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem korai, ha marad en jovok! 😂
tegnap 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél csináljatok.

Mi IS csinálunk mézeskalácsot majd lányomal,Meg vettem mézes kalács házikot AZ ikeaban csak össze Kell ragasztani és szép Dekoration lesz konyhának.

Lassan elkezdem feldisziteni lakás ablakait fényekel Meg házunk elött IS.

ma 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!